Maça Doğru Galatasaray Odeabank – Alba Berlin

Galatasaray Odeabank, EuroCup Son 16 Turu E Grubu altıncı ve son hafta maçında ALBA Berlin’i konuk edecek. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki mücadele 6 Şubat Salı günü saat 20:15’te oynanacak.

EuroCup E Grubu Son 16 Turu beşinci hafta maçında Darüşşafaka ile deplasmanda karşı karşıya gelen Galatasaray Odeabank mücadeleden 77-63 mağlup ayrılırken bu sonuçla birlikte son 16 turunda bir üst tura çıkma şansını kaybetti. Karşılaşmada en skorer oyuncumuz kaydettiği 18 sayıyla Summers olurken Juskevicius 16, Hendrix 10, Hardy 4, Göksenin, Renfroe ve Walker 3, Ege Arar, Mehmet Yağmur ve Jordan Taylor 2 sayıyla oynadılar.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 17. hafta maçında Darüşşafaka Basketbol ile karşı karşıya gelen Oktay Mahmuti’nin öğrencileri, Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 89-77 mağlup ayrıldı. Karşılaşmada en skorer oyuncumuz kaydettiği 22 sayıyla Taylor olurken Summers 12, Hardy ise 10 sayıyla çift hanelere çıkan isimlerimiz oldu. Sarı-kırmızılılar, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde 10 Şubat Cumartesi günü saat 20:15’te Pınar Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

İki takım Çarşamba günü oynanacak mücadeleyle birlikte Avrupa kupalarında altıncı kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek oynanan beş maçın birini Galatasaray Odeabank kazanırken dört maç ALBA Berlin’in üstünlüğüyle sonuçlandı.

Google+ WhatsApp