Kuto´dan Tanıtım Hamlesi

Kuşadası Ticaret Odası(KUTO), Kuşadası´nın tanıtımı ve çarşılara hareketlilik kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor. Kuşadası Limanı girişinde bir süredir işlevsiz halde duran dev led ekran

Kuşadası Ticaret Odası(KUTO), Kuşadası´nın tanıtımı ve çarşılara hareketlilik kazandırmak için çalışmalarına devam ediyor.
Kuşadası Limanı girişinde bir süredir işlevsiz halde duran dev led ekran konuyla ilgili harekete geçen Kuşadası Ticaret Odası´nın girişimleri sonucu, Turizm Danışma Bürosunun üzerine taşınarak işlevsellik kazanıyor.
Kuşadası Ticaret Odası´nın DÖSİM ve TÜRSAB´dan talebi üzerine taşınan barkovizyon, artık limandan çıkan turistlerin rahatlıkla görebileceği bir konumda yer alıyor.
Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, "DÖSİM ve TÜRSAB´ın yetkisinde olan barkovizyonun, Turizm Danışma Bürosunun üzerinde olmasının daha etkili olacağını düşündük ve kendilerine bu talebimizi ilettik. Onların da onay vererek taşıttığı barkovizyon´un, limandan çıkan turistin rahatlıkla görebileceği konumda olması çok önemli. Tarih, kültür, eğlence ve Kuşadası´nın güzelliklerinin yer alacağı, Kuşadası´nın güvenli alışverişin adresi olduğunu vurgulayacağımız, Kuşadası ve çarşılarının tanıtımının yer alacağı barkovizyonda gösterilmek üzere hazırlanacak olan tanıtım filmiyle ilgili de çalışmamız devam ediyor" dedi.
(ZH-MB-İK-Y)

23.10.2014 09:38:49 TSI

Google+ WhatsApp