KTO Başkanı Ömer Gülsoy: “Fuarlar, şehrimize bereket getiriyor”

KTO Başkanı Ömer Gülsoy: “Fuarlar, şehrimize bereket getiriyor”

Kayseri'de gerçekleştirilen ikinci Anadolu Mobilya Fuarı’nın (ANAMOB) galası ve ödül töreni düzenlendi. Galada konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, “Fuarlar, şehirlere canlılık katıyor, bereket getiriyor. Şehrimizin tanıtımına da müthiş bir katkı veriyor, sadece mobilya sektörüne değil, diğer sektörlere de katkısı var” dedi.

Kayseri'de düzenlenen ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı'nın galası yapıldı. Galada ANAMOB Anadolu Mobilya Fuarı’nın ‘Yılın En İyileri Ödül Töreni’nde ödüller sahiplerini buldu. Galaya Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (KAYMOS) Başkanı Hasan Arapoğlu, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik ve davetliler katıldı.
 
‘FUARLAR ŞEHİRLERE BEREKET GETİRİYOR’
 
Fuarların şehir tanıtımına önemli katkılar sunduğunu ve fuarın sektörel açıdan ziyade genel bir etki yarattığını söyleyen Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, “Fuarlar, şehirlere canlılık katıyor, bereket getiriyor. Şehrimizin tanıtımına da müthiş bir katkı veriyor, sadece mobilya sektörüne değil, diğer sektörlere de katkısı var” dedi ve Vali Gökmen Çiçek’in de Kayseri’nin ekonomik ve ticari açıdan gelişmesi için büyük kaygı güttüğünü belirterek teşekkür etti.

Google+ WhatsApp