68 firma ANAMOB Fuarı için Türkiye’ye geldi

68 firma ANAMOB Fuarı için Türkiye’ye geldi

Kayseri'de gerçekleştirilen ikinci Anadolu Mobilya Fuarı’nın (ANAMOB) galası ve ödül töreni düzenlendi. Galada konuşan Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, “Bugünkü katılımcılarımız bayrağımızı 68 ülkeye taşıdı. Salonda bulunan tüm katılımcıları yine 2024'te de Bağdat'ta misafir etmek istiyoruz” dedi.

Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, gala açılışında yaptığı konuşmada, dünyanın farklı ülkelerinden 68 firmanın fuara ANAMOB Fuarı için Türkiye'ye geldiğini söyledi.
Türkiye’nin üretim merkezinin Kayseri olduğunu anlatan Çelik, "1 Ocak itibarıyla Bağdat Uluslararası Fuar Alanı bize geçtikten sonra öyle sanıyorum ki mayıs ayında planlanacak ilk mobilya fuarında, devletimizin verdiği teşvikin üstünü Nobel Şirketler Grubu olarak karşılayacağız. Bugün ANAMOB için salonda bulunan tüm katılımcıları yine 2024'te de Bağdat'ta misafir etmek istiyoruz. Türkiye’nin üretim merkezlerinin en başta gelenindesiniz, Kayseri’desiniz. Bugün ANAMOB için salonda bulunan tüm katılımcıları yine 2024'te de Bağdat'ta misafir etmek istiyoruz. Bugünkü katılımcılarımız bayrağımızı 68 ülkeye taşıdı, bir sonraki dileriz ki 108 ülkeye taşıyalım. Buradaki katılımcılarımızı en güzel ve en kolay şekilde bulunduğumuz ülkelerde de ağırlamaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp