Körfez Belediyesi´nden Köylere Hizmet Yağıyor

Göreve geldiği ilk günden itibaren köyleri karış karış gezen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, oluşturduğu profesyonel alt yapısıyla Körfez´in köylerine hizmet götürüyor. Köylerde gerçekleştiri

Göreve geldiği ilk günden itibaren köyleri karış karış gezen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, oluşturduğu profesyonel alt yapısıyla Körfez´in köylerine hizmet götürüyor.
Köylerde gerçekleştirilen toplantılarla halkın istek ve talepleri doğrultusunda hizmet götüren Körfez Belediyesi, Elmacık köyünde, muhtarlık binası ve köy okulunun tadilat inşaatını bitirme aşamasına getirdi. Köyler ve Muhtarlar Koordinatörü Necmettin Çalışkan yapılan hizmetleri takip etmek üzere köylerde köy muhtarları ile bir araya geldi. Köylere getirilen hizmetler hakkında, muhtarlar ve köy halkı ile bir araya gelen Çalışkan, yapılan hizmetlerden köy halkının memnun olduğunu ifade etti.
Çıkarılan yeni yasa ile birlikte merkez mahalleler gibi hizmet görecek köylerde, yasanın çıkması ile birlikte Körfez Belediyesi çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ali hocalar köyünün ismini aldığı Ali hoca türbesinde başlatılan restorasyon çalışması büyük ölçüde tamamlandı. Körfez Belediyesi, oluşturulan ekipler tarafından halkın istek ve taleplerini ön planda da tutarak hizmetleri bir bir hayata geçirecek. Yapılacak olan hizmetlerle köylere yeni muhtarlık binaları, okulların bakımları ve tadilatları, ulaşım ile ilgili projeler ve asfalt çalışmaları ile köylere hizmet verileceği öğrenildi.
Son zamanlarda köylerin birçok hizmet gördüğünü ifade eden Elmacık köyü muhtarı Bünyamin Toraman, "Belediyemizin bizimle birlikte olması, köyümüzde sürekli iş makinaların ve belediye çalışanlarını görmemiz bizleri çok mutlu ediyor. Eminiz bundan sonraki süreçte de birçok yenilik ile köylerimiz daha bakımlı ve cazip yerler haline getirilecek" dedi.
(KÜ)

27.10.2014 16:24:11 TSI

Google+ WhatsApp