Konuk´tan Başkan Özaltun´a Ziyaret

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Konya´nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun´u ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşe

Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Konya´nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun´u ziyaret etti.
Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Halim Gümüşel ve Kamil Göksu, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Gökler de hazır bulundu. Başkan Özaltun, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Beyşehir´in ekonomik ve sosyal hayatına sağladığınız katkılar için başta şahsınız olmak üzere yönetim kurulunuzun çok değerli üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.
Beyşehir´e yapılması planlanan projelerin konuşulduğu sohbette Konuk´a yatırımlar için teşekkür eden Başkan Özaltun, Beyşehir ve bölgesine yatırımların devam etmesini istedi. Ziyaretin sonunda Başkan Murat Özaltun, Eşrefoğlu Camisi´nin yer aldığı bir tabloyu günün anısına Pankobirlik Başkanı Recep Konuk´a takdim etti.
(ARÖ-FM-Y)

27.10.2014 18:09:44 TSI

Google+ WhatsApp