KOCASİNAN’DAN ORUÇREİS’E MODERN AİLE SAĞLIK MERKEZİ İLE ÇOK FONKSİYONLU PARK

KOCASİNAN’DAN ORUÇREİS’E MODERN AİLE SAĞLIK MERKEZİ İLE ÇOK FONKSİYONLU PARK

Kocasinan Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi’ne yapılan Döndü-Şükrü Karaca Aile Sağlık Merkezi ve İsmail Hakkı Durusu Park’ın açılışı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleştirilecek. Mutlu insanların yaşadığı bir şehir inşa etmeye devam ettiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 11 Mayıs Cumartesi Günü saat 13.30’da Oruçreis Mahallesi’nde gerçekleştirecek olan aile sağlık merkezi ile parkın açılışına tüm Kayserilileri davet etti.

Aile sağlık merkezi, park, halı saha ve diğer donatıları mahalleye kazandırarak, bölgenin değerine değer kattıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, farklı belediyeciliğin en iyi örneklerini sahada sergilediklerini söyledi.

Aile sağlık merkezinin yanı sıra bölgeye özellikle çocuklar ve gençler için ağaç evinde olduğu çok fonksiyonlu bir park ile halı sahayı kazandırdıklarına dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Oruçreis Mahallemize yapılan TOKİ konutların hemen yanı başında modern bir parkı daha kazandırdık. Park kazandırırken çocuklarımızın bizden talebi vardı. Çocuklarımızın isteğini yerine getirdik. Park ile birlikte halı sahada faaliyete geçti. Ayrıca aile sağlık merkezini de bölgemize kazandırdık. TOKİ sakinlerinin daha huzurlu mutlu olabileceği, oyun alanları, parkı, spor alanları, çevre düzenlemesi ve aile sağlık merkezini hizmete sunduk. Hayırlı olsun. Bu bölgede yapılaşma hızlı bir şekilde devam ettiği için diğer donatıları da birer birer yapmaya devam edeceğiz. Özellikle Kocasinan Belediyesi olarak yapmış olduğumuz bütün projeler ve çalışmalarda geleceğimizin teminatı evlatlarımıza daha güzel bir Kocasinan bırakmak içindir. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla Döndü-Şükrü Karaca Aile Sağlık Merkezi ve İsmail Hakkı Durusu Park’ın açılışını gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle 11 Mayıs Cumartesi Günü saat 13.30’da Oruçreis Mahallesi’nde gerçekleştirecek olan aile sağlık merkezi ile parkın açılış törenine tüm Kayserilileri davet ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların daha iyi bir hayat sürmesi ve hizmetlere daha kolay ulaşması için her alanda çalışmaları tüm hızıyla sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp