İzmit´te Latin Rüzgarı Esti

Speaking Cafe´de ülke kültürlerinin tanıtımına devam ediliyor. Şimdiye kadar çeşitli ülkelerin tanıtımının yapıldığı kafede, Latin Amerika rüzgarı esti. İzmit Belediyesi´ne ait olan Speaking Cafe´d

Speaking Cafe´de ülke kültürlerinin tanıtımına devam ediliyor. Şimdiye kadar çeşitli ülkelerin tanıtımının yapıldığı kafede, Latin Amerika rüzgarı esti.
İzmit Belediyesi´ne ait olan Speaking Cafe´de düzenlenen etkinlikler ile dünya ülkelerinin tanıtımına devam ediliyor. Birçok ülkenin tanıtımının yapıldığı Speaking Cafe´de en son Latin Amerika kültürü tanıtıldı. Katılımın çok yoğun olduğu gecede gençler gönüllerince eğlendiler. Kocaeli Üniversitesi öğrencilerinden Kolombiyalı Valeria Rios ve Leidy Pena´nın organize ettiği gece tüm katılımcılardan tam not aldı.
Latin dans gösterilerinin yer aldığı gece renkli görüntülere sahne oldu. Gerçekleştirilen Latin Amerika gecesiyle Speaking Cafe´de tanıtılan ülke sayısı 20 `ye ulaşmış oldu. Kültür kaynaşmalarının yaşandığı kafede, önümüzdeki günlerde Bahreyn gecesi düzenleneceği bildirildi.
(DA)

20.10.2014 11:47:39 TSI

Google+ WhatsApp