İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin'in seçim ofisi açıldı

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin'in seçim ofisi açıldı

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin'in seçim ofisi açıldı. Açılış konuşmasında İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş; “30 yıllık alışkanlık hiç değişmedi devletin bütün imkanlarını bütün parasını vatandaşın bütün vergisini kendi menfaatine kendi çıkarına harcayan bir yapıyla yine karşı karşıyayız” dedi.

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin'in seçim bürosu açıldı.  Açılışa Milletvekili Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, Melikgazi Belediye Başkan adayı Sedat Kılınç, Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok diğer ilçe Belediye Başkan Adayları ilçe Başkanları ve partililer katıldı. 
 
Açılış konuşmasında İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş; “ Yine bir seçim ve Kayseri’de 90 kiloluk bir adamlar 40 kiloluk bir adamın ringe çıkmasını hep birlikte yine yaşayacağız ama inşallah bu sefer o 40 kiloluk kişi 90 kiloluk kişiyi nakavt edecek. 30 yıllık alışkanlık hiç değişmedi devletin bütün imkanlarını bütün parasını vatandaşın bütün vergisini kendi menfaatine kendi çıkarına harcayan bir yapıyla yine karşı karşıyayız” dedi. 
 
İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Tansu Şener; “ 31 Mart günü sandığa yansıyacak ve sandık sonuçları açıklandığında tüm Kayseri iyi belediyecilikle 1 Nisan sabahı  tanışacak. Kayseri’de biz bir aydır sahalardayız şunu görüyoruz ki Kayseri halkı artık bu 30 yıllık yerel yönetim anlayışına yeter diyor biz de sloganımız olarak değişimin adını koyduk ve Kayseri’de belediyecilik değişecek diyoruz” dedi.
 
İYİ Parti Kayseri Kocasinan İlçe Başkanı Nazlı Özsoy Şahin; “Başkanımızın her zaman arkasında olduğumuzu belirtmek istiyorum gerek yönetimimizle gerek değerli üyelerimizle ve meclis üyesi aday adaylarımızla her zaman arkasındayız” şeklinde konuştu.
 
İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı; “Ben bu şehrin ayrıştırılmasına müsade etmeyeceğim. Teröre eli bulaşmamış ülkücü, milliyetçi, muhafazakar, Atatürkçü kim varsa yeter ki Kayserili olsun hepsini kucaklayacağım. Unutulan belediyeciliği ben bu Kayseri’de yaşatacağım” dedi. 
 
İYİ Parti Kayseri Kocasinan İlçesi Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin; “ İnşallah biz bu inanmışlıkla bu milletimizin daha güzel hizmetler hak ettiğini biliyoruz bu yolda emin adımlarla kararlılıkla yürüyeceğimize emin olun hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz bilime, kültüre, sanata, Mustafa Kemal Atatürk'e inandık. Birlikte başaracağız” ifadelerinde bulundu.

Google+ WhatsApp