“Unutulan belediyeciliği Kayseri’de yaşatacağım”

“Unutulan belediyeciliği Kayseri’de yaşatacağım”

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, “Bu şehirde seçildikten sonra sokakta yürüyen bir başkan olacağım. Şunu unutmayın ben size bugüne kadar yaşanan belediye başkanlığının çok dışında bir profil sergileyeceğim. Hiçbir kadını mutfağında tenceresi kaynamaz halde bırakmayacağım. Unutulan belediyeciliği Kayseri’de yaşatacağım. Herkesin Kazım Yücel’i olacağım. Burada değişim olacaksa adı Kazım olacak” dedi.

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin'in seçim bürosu açılında yaptığı konuşmasında Turizm Daire Başkanlığı kuracağını ve Kayseri’nin tanıtımını yaptıracağını belirtti. Yücel, “10 yıldır belediye meclis üyeliği yapıyorum ancak bugünü hayal etmedim. Birgün milletvekili olurum diye düşünmedim hele belediye başkan adayı olurum diye hiç düşünmedim. 10 yıldır vatandaşlarımızın derdini dinleyerek belediye meclislerine taşıdım. Sorunları belediye başkanlarının yüzlerine bakarak anlattım. Bugün proje diye açıkladığımız şeylerden utanıyorum; bunlar proje değil sosyal belediyeciliğin yapması gereken şeylerdir. Ulaşım pahalı dedim zam yaptılar. 1 Nisan’dan sonra bu seçimi kaybedersek bu şehirde ulaşıma zam gelecek. Seçime kadar su fiyatlarını düşürdüler. Yıllardır elektrik faturasının yüksek olduğu ev hanelerinde su faturalarını 2 katına çıkardılar. Bu şehirde sosyalliğini unutturdular sizlere, Cumhuriyet Meydanında 1-2 kez getirdikleri sanatçılarla kandırdılar insanları. Bu şehri sosyallikle, turizmle tanıştıracağım. Turizm Daire Başkanlığını kuracağım ve burada belki de yüzlerce insan çalıştırıp 80 vilayete gönderip Kayseri’yi anlattıracağım” diye konuştu.
 
‘SOKAKTA YÜRÜYEN BİR BAŞKAN OLACAĞIM’
 
Yücel, belediye başkanı olduğu takdirde ulaşılabilir olacağını ifade ederek, “Kentsel Dönüşüm dediler hiçbir şey beceremediler. Sahabiye Mahallesi’nin 18 de 1’ini 10 yılda yaptılar. Eğer bu şehirde bir gün belediye başkan makamına oturursam söz veriyorum emeklilerimin evi yoksa kiradaysa kapımı çalacaklar. Bu şehrin ayrıştırılmasına izin vermeyeceğim. Bu şehirde seçildikten sonra sokakta yürüyen bir başkan olacağım. Şunu unutmayın ben size bugüne kadar yaşanan belediye başkanlığının çok dışında bir profil sergileyeceğim. Hiçbir kadını mutfağında tenceresi kaynamaz halde bırakmayacağım. Unutulan belediyeciliği Kayseri’de yaşatacağım. Herkesin Kazım Yücel’i olacağım. Burada değişim olacaksa adı Kazım olacak” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp