İki Yeni Köprülü Kavşakta Çalışmalar Sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesi´ne gidiş-gelişlerde trafik yoğunluğunu önlemek adına D-400 karayolu yolu üzerinde yapımına başlanan iki adet köprülü kavşakta çalışma

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Organize Sanayi Bölgesi´ne gidiş-gelişlerde trafik yoğunluğunu önlemek adına D-400 karayolu yolu üzerinde yapımına başlanan iki adet köprülü kavşakta çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiği bildirildi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yetkililerinden yapılan açıklamada, "Abdulkadir Aksu Bulvarı Köprülü Kavşak ile D-400 karayolu üzerindeki çalışmalarda Tugay Komutanlığı içerisindeki fore kazık imalatlarına başlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü binasının yıkılmasıyla 1 nolu köprünün perde ve kolon imalatları çalışması ise devam ediyor. D-400 karayolu yolu üzerindeki 2 No´lu köprünün kenar ve orta ayak imalatı da devam sürdürülüyor" denildi.
Her iki köprülü kavşakta çalışmaların sorunsuz devam ettiğini açıklayan yetkililer, 1 No´lu köprünün yağmur suyu deşarjlarının tamamlandığını ve 2 No´lu köprülü kavşak çalışmaları ise devam ettiğini söylediler.
Yetkililer ayrıca, "Fevzi Çakmak Bulvarı´nın trafik yükünü azaltmak ve Organize Sanayi Bölgesi´ndeki trafik akışını hızlandırmak için düşünülen köprülü kavşaklardan birisi Abdulkadir Aksu Bulvarı´nı ipek yoluna bağlayan yol üzerine yapılıyor. Diğeri ise, 37 No´lu caddeden Köy Hizmetleri´nin önünden İpek yoluna giderken tramvay yolu üzerine yapılıyor. Her iki kavşağın, 2015 yılının Ocak ayı içerisinde bitirilmesi planlanıyor" dedi.
(MA-MEF-Y)

29.10.2014 14:58:47 TSI

Google+ WhatsApp