Gazilere Isıtan Yardım

Ardahanlı gazilere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kışlık kaban hediye edildi. Ardahanlı gazileri makamında kabul eden Ardahan Valisi Ahmet Deniz, gazilere hak ettikleri saygıyı göstermenin,

Ardahanlı gazilere 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kışlık kaban hediye edildi.
Ardahanlı gazileri makamında kabul eden Ardahan Valisi Ahmet Deniz, gazilere hak ettikleri saygıyı göstermenin, milletin vatanına ve tarihine bağlılığının bir göstergesi olduğunu belirtti.
Milletin huzur ve güvenliğini muhafaza etmek için her türlü fedakârlığı ortaya koyan gazilerin, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleri olduğuna işaret eden Vali Deniz, "Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gazilerimize kışlık kaban hediye edeceğiz. Gazilerimizin bizdeki değeri çok farklı. Bizler onları unutamayız. Bugün de bayram olması nedeniyle çam sakızı çoban armağanı niyetiyle birer kışlık kaban hediye edelim istedik. Sonuçta kış memleketi burası. Gazilerimiz üşümesin" dedi.
Ardahan il genelinde 37 gazi olduğunu söyleyen Deniz, gazilerin tamamına kaban aldıklarını ve kabanların bizzat evlerine teslim edileceğini sözlerine ekledi.
(OY-AT-Y)

29.10.2014 14:28:19 TSI

Google+ WhatsApp