Gaziemir´de 29 Ekim Coşkusu

Gaziemir Belediyesi, cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Kortej yürüyüşüyle başlayacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, Festival Alanı´nda `Atatürk ile yeniden doğu

Gaziemir Belediyesi, cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Kortej yürüyüşüyle başlayacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu, Festival Alanı´nda `Atatürk ile yeniden doğuş´ isimli gösteri ve havai fişek gösterisiyle zirveye ulaşacak.
Cumhuriyetin kuruluşunun 91. yılı Gaziemir´de belediyenin düzenlediği bir dizi etkinlikle kutlanacak. Kutlamalar, kortej yürüyüşüyle başlayacak. Gaziemir Belediyesi önünde başlayacak kortej yürüyüşü Türkan Saylan Caddesinden Festival Alanı´na ulaşacak. Alanda, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Ege Üniversitesi D.T.M. Türk Halk Oyunları Bölümü `Atatürk ile yeniden doğuş´ isimli gösteriyi sahneleyecek. Gaziemir´deki cumhuriyet coşkusu, havai fişek gösterisiyle zirveye ulaşacak.
GAZİEMİR, CUMHURİYET COŞKUSUNA ORTAK OLACAK
Gaziemir´deki kutlamaların ardından vatandaşlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin birlikteliğiyle düzenlenecek kutlamalara katılacak. Cumhuriyet Meydanı´ndan başlayacak fener alayı yürüyüşüne Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol ile birlikte katılacak Gaziemirliler, cumhuriyet coşkusuna ortak olacak. Gündoğdu Meydanı´ndaki Edip Akbayram´ın sahne alacağı kutlamalarda Cumhuriyet Bayramı coşkusu zirveye ulaşacak. 29 Ekim´in her zamankinden daha coşkulu kutlanacağını söyleyen Başkan Şenol, "Tüm vatandaşlarımızı bayraklarıyla, meşaleleriyle alanlarda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nı kutlamaya davet ediyorum" dedi.
(CA)

28.10.2014 11:45:56 TSI

Google+ WhatsApp