Galatasaray´da Kötü Gidiş Durdurulamıyor

Galatasaray´da İtalyan teknik adamlar Roberto Mancini ve Cesare Prandelli ile ligin ilk 7 haftasında alınan sonuçlar birbirini aratmadı. Geçen sezon sarı-kırmızılıların İtalyan teknik direktörü Rober

Galatasaray´da İtalyan teknik adamlar Roberto Mancini ve Cesare Prandelli ile ligin ilk 7 haftasında alınan sonuçlar birbirini aratmadı.
Geçen sezon sarı-kırmızılıların İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini ile alınan kötü sonuçların ardından yollar ayrılmıştı. Sürekli olarak teknik heyetin değiştiği Galatasaray´da bu durum istikrarsızlığa yol açtı. Yeni sezona 4. yıldız umuduyla başlayan sarı-kırmızılı ekipte, yeni teknik direktör Cesare Prandelli aldığı kötü sonuçlarla geçen sezonu aratmıyor.
Galatasaray, geçen sezon İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile ligin ilk 7 haftasında 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alırken, yeni teknik direktör Cesare Prandelli ilk 7 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle tamamladı. Alınan bu sonuçlara göre Roberto Mancini ilk 7 haftada toplam 10 puan toplarken, Cesare Prandelli 13 puanla Roberto Mancini´yi geçti. Mancini´nin Galatasaray´ı ilk 7 haftada rakip filelere 9 gol gönderip 6 gol yerken, Prandelli´nin Galatasaray´ı ise 8 gol atıp kalesinde 9 gol gördü.

MANCINI İLE İLK 7 HAFTA
Sarı-kırmızılılar´da 2013-2014 Spor Toto Süper Lig´in ilk 7 haftasında teknik direktör Roberto Mancini ile alınan sonuçlar şöyle:

Galatasaray Gaziantepspor: 2-1
Bursaspor Galatasaray: 1-1
Eskişehirspor Galatasaray: 0-0
Galatasaray Medical Park Antalyaspor: 1-1
Beşiktaş Galatasaray: 0-3
Galatasaray Çaykur Rizespor: 1-1
Akhisar Belediyespor Galatasaray: 2-1

PRANDELLI İLE İLK 7 HAFTA
Teknik direktör Cesare Prandelli ile Galatasaray´ın ilk 7 haftada aldığı sonuçlar ise şu şekilde:

Bursaspor Galatasaray: 0-2
Galatasaray Eskişehirspor: 0-0
Balıkesirspor Galatasaray: 2-0
Galatasaray Sivasspor: 2-1
Kayseri Erciyesspor Galatasaray: 1-2
Galatasaray Fenerbahçe: 2-1
İstanbul Başakşehir Galatasaray: 4-0
(GY-SK-S)

27.10.2014 10:52:59 TSI

Google+ WhatsApp