Drogba, Chelsea´de De Gollerine Devam Ediyor İstanbul

İngiltere Premier Lig´in 9. haftasında deplasmanda Manchester Unıted ile 1-1 berabere kalan Chelsea´nin golünü Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba kaydetti. Bir dönem Galatasaray forması giyen Drogb

İngiltere Premier Lig´in 9. haftasında deplasmanda Manchester Unıted ile 1-1 berabere kalan Chelsea´nin golünü Fildişi Sahilli yıldız Didier Drogba kaydetti.
Bir dönem Galatasaray forması giyen Drogba, sezon başında döndüğü eski takımı Chelsea´de gollerine devam ediyor. Yıldız futbolcu dün oynanan Manchester United mücadelesinde bu sezon Chelsea formasıyla 2. golünü kaydetti. Manchester United karşısında 53. dakikada Drogba´nın attığı gol Chelsea´yi galibiyete taşımaya yetmedi. Diego Costa´nın yokluğunda maça ilk 11´de başlayan Drogba, bu sezon Chelsea forması altında Premier Lig´deki ilk golünü Manchester United ağlarına atmış oldu. Drogba, Premier Lig´deki son golünü 2 yıl önce Mart ayında oynanan Stoke City maçında kaydetmişti.

DROGBA CHELSEA´YE YETMEDİ
Old Trafford´daki mücadelede iki takım da maça önemli gol ayaklarından yoksun başladı. Manchester ekibinde Rooney ve Falcao 18 kişilik kadroda yer almazken, Chelsea´de ise Diego Costa ve Remy´nin yokluğunda teknik direktör Jose Mourinho, ileri uçta Drogba ile gol aradı. Geçtiğimiz sezon Galatasaray forması altında birçok gole imza atan yıldız futbolcu Chelsea forması ile Costa´nın yokluğunda golünü atmayı ihmal etmedi. 53. dakikada kornerden kullanılan topta ön direkte iyi bir vuruş yapan yıldız futbolcu, bu sezon Premier Lig´deki ilk golünü de atmış oldu. Diego Costa´nın yedeği olarak Galatasaray´dan Mourinho´nun isteği üzerine alınan Drogba, 36 yaşında olmasına rağmen oynadığı futbol ile göz doldurmaya devam edecek gibi gözüküyor. Drogba, Chelsea´ye döndükten sonra ilk golünü UEFA Şampiyonlar Ligi´nde Maribor´a karşı penaltıdan atmıştı.
(EY-SK-S)

27.10.2014 10:38:15 TSI

Google+ WhatsApp