Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri

Zonguldak´ta bisiklet grubu üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla parkur düzenledi. Valilik binası önünde toplanan bisiklet topluluğu üyeleri, Kent Ormanı´ndan Kozlu istikametine belirledi

Zonguldak´ta bisiklet grubu üyeleri 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla parkur düzenledi.
Valilik binası önünde toplanan bisiklet topluluğu üyeleri, Kent Ormanı´ndan Kozlu istikametine belirledikleri 22 kilometrelik parkuru, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında tamamlayacaklar. Grubun öncüsü Vural Gelgeç, etkinlik hakkında şöyle dedi:
"29 Ekim cumhuriyet bayramı dolayısıyla kendi çapımızda bisikletle ilgili bir etkinlik gerçekleştirmek istedik. Biz zaten kendi arkadaş grubumuzla ilgili bu tür etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Zonguldak´ta bisikletin önünün açılması ile ilgili gerekli çalışmalar yapıyoruz. Herkese bisikleti tavsiye ediyoruz. Zonguldak´ta gidilebilecek olan şehirden trafikten uzak. Kent Ormanı´ndan, İhsaniye, Kılıç, Kozlu istikametinden Zonguldak´a geri döneceğiz. 22 kilometrelik bir parkur. Zonguldak´ta kendi gruplarını oluşturan 100´e yakın insan var. Araziyle alakası yok, belirli bir zaman sonra kas gücünüz elverişli hale geldiği zaman bisikletle yaptığınız spor memnun ediyor."
(OA-OA-Y)

26.10.2014 12:02:16 TSI

Google+ WhatsApp