Ak Partide Delege Seçimleri Sandıkta Oylandı

Kongreler sürecine giren Ak Parti Akçakoca ilçe teşkilatı, Akçakoca ilçe kongresi öncesi delege seçimlerini gerçekleştirdi. Akçakoca genelinde 3.777 üye´ye sahip olan Ak Parti´nin köylerdeki üyeler

Kongreler sürecine giren Ak Parti Akçakoca ilçe teşkilatı, Akçakoca ilçe kongresi öncesi delege seçimlerini gerçekleştirdi.
Akçakoca genelinde 3.777 üye´ye sahip olan Ak Parti´nin köylerdeki üyeleri, köylerde kurulan sandıklardan oy kullanırken, Saat 14.00´te Ak Parti Akçakoca İlçe binasında yapılan delege seçimlerinde ise mahallelerde bulunan parti üyeleri oy kullandı.
43 köy ve 8 mahalleden parti delegelerinin seçileceği seçimlerde, 206´sı merkezden ve 197´si köylerden olmak üzere toplam 403 delegenin seçimi gerçekleşecek.
Ak parti ilçe başkanı İbrahim Bilgin, delege seçimleriyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, üyelerin seçimlere katılım oranının % 60´lar seviyesinde olduğunu söylerken, sandıkların saat 16.00´da kapanacağını ve sayımlara geçilerek delege ilanının yapılacağını sözlerine ekledi.
(TT-AY)

26.10.2014 12:00:51 TSI

Google+ WhatsApp