CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE ŞAHLANDI

CUMHUR İTTİFAKI KAYSERİ’DE ŞAHLANDI


Kayseri halkı 31 Mart Pazar günü yerel yönetimler seçimlerinde kararını verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı seçimlerinde rekor bir oyla Dr.Memduh Büyükkılıç’ı tercih edip 15 ilçe Belediyeyi de alarak 16-1 gibi rekor bir sayıyla seçimleri tamamlamış oldu. Oysa tüm beklentiler 17-0 olmasıydı fakat 1 belediyenin millet ittifakı tarafından alınmasına da nazarlık olsun diye bakıldığını düşünüyorum.

 

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Dr.Memduh BÜYÜKKILIÇ: Kayseri’nin şuan siyaset ve Belediye dalında en bilgili insanı. Parti ayırt etmeden herkes tarafından çok sevilen ve destek gören, sağ sol düşüncesine kesinlikle kapılmayan- yaratılanı severim Yaradan’dan ötürü- düşüncesiyle hayatına yol veren, halkın içinden hiç kopmayan, gönüllere sevgisini inceden inceye dokuyan,  Kayseri’ye Melikgazi Belediye Başkanlığı döneminde her zaman örnek bir başkan olarak çizgisinden hiç çıkmayan,  bu seçimlerde de kendinden beklendiği gibi rekor bir oyla da Büyükşehir Belediyesi Başkanı olan “Atom Karınca” olarak bilinen muhteşem bir insandır. Benim için de unutmayacağım anılarımın baş rolünde yerini almıştır.13 senelik sunuculuk hayatımda ‘Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız’ dediğim için sahnede muhalefet partililer tarafından saldırıya uğrayarak unutulmayacak anılarımın başında Memduh Başkan bulunmaktadır . Kayserimiz çok şanslı olup böyle bir Başkan’la Büyükşehir’ler arasında farkı kesinlikle kısa sürede anlayacaktır.

 

Dr.Memduh Büyükkılıç Başkanım hayırlı olsun.

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Mustafa PALANCIOĞLU: 2014 seçimlerinden önce siyasetle hiç alakası olmayan 2014 yerel yönetimler seçimlerinde Talas Belediye Başkanlığına aday gösterilip başkan seçildikten sonra 5 senelik siyasi hayatında herkes tarafından çok sevilen ve takdir edilen, Talas’ta yapmış olduğu projelerle dikkat çeken, üniversite öğrencilerinin kültür etkinliklerine özen gösteren ve bu konuda da muhteşem işler başaran, düzenli olarak etkinlikler düzenleyerek dikkatleri hep üzerine çeken, Talas halkını çat kapı ziyaretlerle hiç yalnız bırakmayan, 2019 seçimlerin de ise başarısını taçlandırmak için Melikgazi Belediye Başkan Adayı gösterilip rekor bir oyla başkan seçilen yüreği ve muhabbeti temiz bir insan olan Mustafa Palancıoğlu Başkanım hayırlı olsun. Başkanıma dair de bir anım bulunmaktadır. Sosyal medyadan başkanımı takip eder yaptıklarını izlerdim. Bir akşam radyo programıma ünlü bir sanatçı konuğu alacaktım ve reklamı haftalar öncesinden yapılmıştı. Program günü geldiğin de başkanımın babası Nuh Mehmet Amcamızın kalp krizi geçirip vefat ettiğini öğrenmiştim (Ruhuna Fatiha). Bu haberi alır almaz programı iptal ettim ve yayına çıkmamıştım. Çünkü hep yürekten gülen başkanımızı o durumda görünce şarkıların içinde kendimi avutmak istememiştim. Yüzü güleç başkanım Rabbim yüzünü hep güldürsün ve daima mutlu olasın.

 

Ahmet ÇOLAKBAYRAKTAR: Kocasinan ilçesi Bekir Yıldız Başkanımız’la en verimli yıllarını yaşamıştır. Kayseri’nin ağabeyi Bekir Yıldız Başkanımız’dan sonra kısa bir süre Sayın Mustafa Çelik Başkanlığı devralarak bayrağını ileri götüreceğini açıklamıştır. Haseki Başkanımızın milletvekilliği için istifa etmesi sonucunda Mustafa Çelik Başkan Büyükşehir Meclis Üyesi Ahmet Çolakbayraktar Başkan da Kocasinan ilçesinin başına geçmiştir. İlk başlarda halk tanımadığı için çok verimli bakmamıştır fakat sonrasında o kadar güzel projeler sunmuştur ki Kocasinan’ın gönlün de yerini almayı başarmıştır. En  akıllarda kalanlardan birisi de yazın limonata, kışın salep,çorba dağıtımı...Çoğu yere gittiğimizde bizzat kendi elleriyle de başkanımızın dağıttığına şahit olmuşuzdur. Halkı dinleyen, halkın eleştirisine, isteklerine cevap veren bunun içinde istek ve şikayet hatları kurarak halkın daima yanında olduğunu gösteren bir isimdir.2019 seçimlerinde aday olup olmayacak tartışması yer almışken yeniden aday seçilip Kocasinan’da daha çok yapacak işimiz var diyerek halkın iradesiyle kazanıp yoluna devam etmektedir. Ahmet Çolakbayraktar Başkanım hayırlı olsun.

 

Mustafa YALÇIN: Kayseri’nin beyni kimdir derseniz gösterilecek tek isim Mustafa Yalçın Başkan’dır. Kayseri’nin Kayseri olmasında en büyük faktörlerden birisidir. Çok çalışkan, halkla arası gayet iyi olan, yorulmak nedir bilmeyen, halkı çok dinleyip dinlediği gibi de derhal gereğini yapan, tam bir vatan,  bayrak, millet aşığı, garibanın sofrasında sıkça gördüğümüz, derdi olanlarla dertlenip sıkıntısı olanların sıkıntısıyla kahrolan ve  sorunun çözümüne kavuşturmak için gerekirse ömründen ömür verecek bir isimdir. Genel Sekreterliği zamanında Kayseri’de o kadar kültür faaliyetleri gerçekleştirmiştir ki belki de Kayseri Büyükşehir olarak o kadar etkinliklere şahit olmamıştır. Üniversite öğrencileri bu konuda çok şanslı olup birbirinden güzel etkinliklere şahit olacaklarını göreceklerdir. Mehmet Özhaseki Başkanımızın en güvendiği isimlerin başında gelen yıllardır aynı davada omuz omuza,yürek yüreğe ilerleyen Haseki Başkanımız Çevre ve Şehircilik Bakanı olduğunda Mustafa Yalçın Başkanımızın da Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atanması ve teröründen en çetin zamanlarından geçerken Van’ı Van yaparak nasıl bilgili ve güvenilir olduğunu her yerde herkese göstermiştir. Van’dan istifa edip geldiğin de Van halkı tarafından binlerce kişiyle uğurlanıp hatta 5 bin kişiye yakın Kayseri’ye destek için gelerek de halkın gönlünde nasıl yer ettirdiğini göstermiştir. Van’da herkes tarafından ‘Devlet Baba’ namıyla bilinen Mustafa Yalçın Başkanımız şimdi ise Talas ilçesini diğer seçimlere nazaran rekor bir sayıyla alarak halkın gönlünde nasıl yer edindiğini bir kez daha göstermiştir. O zamanlar da Büyükşehir sunumlarında yer aldığımdan dolayı Başkanımızın o kadar yürekli olaylarına şahit oldum ki onu da diğer yazılarımdan bolca bahsetmiştim. Talas artık Devlet Baba'ya emanet...

 

Mustafa Yalçın Başkanım hayırlı olsun.

 

İsimlerini teker teker yazamadığım Cumhur İttifakımızın tüm belediye başkanlarına selam ederim. Yiğit duruşlu, vatan bakışlı başkanlarıma hayırlı olsun dileklerimi sunuyor halkla iç içe, gönül gönüle Reisi Cumhurumuzun yolunda uzun yıllar diliyorum. Ak Partimizin son yıllarında ki en çalışkan İl Başkanımız Sayın Şaban Çopuroğlu Beyefendiyi ve Milliyetçi Harekat Partisi Başkanımız Serkan Tok Beyefendiyi de bu kutlu yolda vermiş oldukları gece gündüz demeden başarı için çalıştıklarını da unutmuyor başkanlarımıza da selam ve sevgilerimi iletiyorum. İyiki varsınız ve iyiki hep birlikteyiz. Cumhur İttifakımız daim olsun Rabbim aramızı bozmaya çalışanlara fırsat vermesin.

‘’Amin’’

Google+ WhatsApp