Bozüyük´te Trafolar Boyanarak Güzelleştiriliyor

Bilecik´in Bozüyük ilçesinde, ilçe genelinde bulunan ve mahallelerin elektrik dağıtımının yapıldığı trafolar çeşitli desenlerde boyanarak daha estetik ve temiz bir görünme kavuşturuluyor. Konu hakkın

Bilecik´in Bozüyük ilçesinde, ilçe genelinde bulunan ve mahallelerin elektrik dağıtımının yapıldığı trafolar çeşitli desenlerde boyanarak daha estetik ve temiz bir görünme kavuşturuluyor.
Konu hakkında bilgi veren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, şehir estetiğine önem verdiklerini ve daha temiz ve güzel bir görünüm için her ayrıntıya dikkat ettiklerini belirterek, hemen her mahallede bulunan ve evlere elektrik dağıtımının yapıldığı trafoların boyanarak daha estetik bir görünüme kavuşturulacağını söyledi. Bakımsız ve çirkin bir görünüm veren eski elektrik trafolarının artık daha güzel bir görünüm alacağını kaydeden Bakıcı, boyama çalışmalarının ilk etapta ilçe merkezinde bulunan 8 trafo ile başlayacağını, parklarda bulunan trafoların üzerine çocukların çok sevdiği Donald Duck, şirinler, Red Kit gibi çizgi film kahramanları ile doğa manzarası ve bazılarına ise eski tarihi ev görünümü verecek boyamalar yapılacağını söyledi.
(FSİ-KÇ)

28.10.2014 15:48:15 TSI

Google+ WhatsApp