Başkan Ataç Ve Çocuklar Ata´nın Huzurunda

Tepebaşı bölgesinde yer alan okullardan yaklaşık 120 öğrenci, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile birlikte Anıtkabir´i ziyaret etti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile düzenlenen ziya

Tepebaşı bölgesinde yer alan okullardan yaklaşık 120 öğrenci, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile birlikte Anıtkabir´i ziyaret etti.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesi ile düzenlenen ziyaret sırasında, Başkan Ataç, Atatürk Mozolesi´ne çelenk koyarak Şeref Defteri´ne Cumhuriyet Bayramı ile ilgili duygu ve düşüncelerini yazdı.
Başkan Ataç şu ifadeleri kullandı:
"Aziz Atam; Cumhuriyet Bayramını kutladığımız bu günlerde, Cumhuriyet´in geleceğini emanet ettiğiniz çocuklarımızla birlikte, bir kez daha huzurundayız. Eskişehir halkı ve bizler, daima izinizde olduğumuzu belirtmekten ve huzurunuzda olmaktan büyük mutluluk ve onur duymaktayız. İşgal altındaki bir ülkeyi; çağdaş, demokratik, laik ve modern bir ülke haline getiren sizi ve silah arkadaşlarınızı saygıyla anarken, Cumhuriyet´e ve onun değerlerine bağlılığımızı bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Söz veriyoruz; devrimlerinizi ve ilkelerinizi; yaşatmak için son nefesimize kadar mücadele edeceğiz. Bu vesile ile bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı´nı en içten dileklerimle kutlarım."
Öte yandan Anıtkabir Komutanı Muzaffer Taytak, Büyük Taarruz´un 92. yıl dönümünde 26 Ağustos 2014 tarihinde, 6 bin gönüllü Atatürk sevdalısı tarafından oluşturulan portrenin tablosunu Başkan Ataç´a hediye etti. Ataç, bu güzel hediye için Taytak´a teşekkür etti.
(KÇ)

28.10.2014 12:58:09 TSI

Google+ WhatsApp