Bal Ligi

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor´da, Kilis Belediyespor maçı hazırlıkları başladı. Kilis Belediyespor maçının hazırlıklarının startını Yeşiltepe 3 nolu sahada

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grup takımlarından 44 Malatyaspor´da, Kilis Belediyespor maçı hazırlıkları başladı.
Kilis Belediyespor maçının hazırlıklarının startını Yeşiltepe 3 nolu sahada veren 44 Malatyaspor´da, teknik ekip ve futbolcuların morallerin bozuk olduğu gözlendi. İdman öncesi saha ortasında bir süre futbolcularıyla görüşen 44 Malatyaspor teknik direktörü İsmail Tekin, teknik ve taktik idmanının startını verdi.
LEVENT: "KREDİMİZ KALMADI"
44 Malatyaspor´un defans oyuncusu Erkan Levent, puan kaybetme lükslerinin kalmadığını ifade ederek, Kilis Belediyespor karşılaşmasıyla birlikte çıkışa geçmek istediklerini belirtti.
Adıyamanspor karşısında kaybedilen 2 puanın takımda moralleri en düşük seviyeye ulaştırdığını belirten Levent, " Kendi sahamızda kazanacağımız bir maçtı. Ama 1 puan aldık. Takımda moraller çok düştü. 3 puanı hak ettik. Kazanmamız gereken bir maçtı. Futbolu biz oynadık puanı onlar aldı. 2-1 olduktan sonra bizde bir tedirginlik oldu. Ali Şimşek´in bir sakatlığı vardı. Yerden kalkamadı. İkinci golü yedik. Son dakikalarda penaltı kaçırdık. Kazanacağımız bir maçta 1 puan aldığımız için üzgünüm" ifadelerini kullandı.
Kilis Belediyespor ile zorlu bir maç olacağına da değinen Levent, "Adıyamanspor maçını geride bıraktık. Önümüzde Kilis Belediyespor maçı var. Zor maç olacak. Sahaya 3 puan için çıkacağız. Biz iyi takımız. Hocamızın canı çok sıkıldı. İnşallah deplasmanda 3 puan ile döner, 3 puanı da hocamıza hediye ederiz" şeklinde konuştu.
(FD-VSA-Y)

28.10.2014 17:02:12 TSI

Google+ WhatsApp