Yalçın: Sanayiciler olarak üzerimize düşen görev üretmek ve yenilikler ortaya koymaktır

Yalçın: Sanayiciler olarak üzerimize düşen görev üretmek ve yenilikler ortaya koymaktır

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Cumhuriyetin kuruluşunun 99. Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Yalçın mesajında; “Sanayiciler olarak üzerimize düşen görev, Cumhuriyetimizin değerlerinden ayrılmadan, ürettiklerimizle dünyanın dört bir yanına ulaşmak, üretilemeyeni üretmek ve insanlık için yenilikler ortaya koymaktır.” dedi.

Başkan Yalçın mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde milletimiz, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle topyekûn olarak verdiği tarihte eşine rastlanmayan destansı mücadelenin sonucunda 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’i ilan etmiştir. Milletçe verilen büyük mücadelenin sonunda kurulan Cumhuriyetimizin 99. yıl dönümünü büyük bir coşku ve sevinçle kutluyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kayseri OSB Başkanı Yalçın, mesajını şu şekilde sürdürdü:

“Bundan 99 yıl önce bu topraklarda yaşayan insanımızın yüreğinde iman gücü ile verdiği mücadele, sonlanmamış ve halen devam etmektedir. Milletimizin bağımsızlık ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma arzusu yeni bir yüzyılda da devam etmektedir. Türk milleti 99 yıl önceki heyecan ve güçle bugün de daha çok üreterek, daha çok ihracat yaparak ve karşılaştığı tüm olumsuzlukları bertaraf ederek, yoluna devam etmektedir. Sanayiciler olarak üzerimize düşen, Bize emanet edilmiş hayati önemde bir değer ve vazgeçilmez bir miras olan Cumhuriyetimizin değerlerinden ayrılmadan, dünyanın dört bir yanına ulaşmak, üretilemeyeni üretmek ve insanlık için yenilikler ortaya koymaktır.

Bu düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, vatanın savunması ve bölünmez bütünlüğü için görevleri başında kaybettiğimiz tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, Gazilerimizin ve yüce Türk milletinin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”

Google+ WhatsApp