VAN, ÖZHASEKİ’Yİ BAĞRINA BASTI

VAN, ÖZHASEKİ’Yİ BAĞRINA BASTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları ile Van’ı ziyaret ederek bir dizi açılış ve inceleme toplantısı gerçekleştirdi. Gürpınar ilçesinde belediye tarafından yapımı tamamlanan ve 350 kişiye istihdam sağlayan Tekstil Fabrikası’nın açılışına katıldı. Özhaseki, “Bizim gözümüz hizmette. AK Partili belediyeler olarak bundan sonra da Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Van'daki programları kapsamında Tuşba Belediyesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Ayanıs Kadınlar Plajı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Ardından Tuşba, Gürpınar, Gevaş ve Edremit belediyelerini ziyaret eden Özhaseki, yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. AK Parti Van İl Başkanlığı’nı da ziyaret eden Özhaseki kendisini büyük bir coşkuyla karşılayan Van teşkilatı ile kucaklaştı.

Gürpınar Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tekstil Fabrikası’nın açılışında konuşan Özhaseki “Hizmet belediyeciliğinin adımlarının 1994 yılında atıldı. Belediyecilik gece gündüz demeden çalışmak, eser bırakmak ve o bölgede yaşayanların duasını almaktır. Hizmet nedir akıllarının ucundan bile geçmezdi. 1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul'da bizlerin de Anadolu'nun değişik yerlerinde iş başına gelmesiyle hizmet belediyeciliği adımı atıldı” dedi.

HİZMET BELEDİYECİLİĞİNDEN MARKA BELEDİYECİLİĞE

Özhaseki, gece gündüz demeden hizmet etmeye devam ettiklerini belirterek, “Bizler hizmet edeceğiz, hiç mazeret üretmeyeceğiz, kimseyi ayırmayacağız, kimsenin dinine, ırkına, meşrebine, mezhebine, partisine asla bakmayacağız, gece gündüz demeden hizmet edeceğiz dedik. Böyle başladık. Sözümüzde ve vadimizde durduk. 2000'li yılların başından itibaren 4 yerel seçim oldu. Allah sizlerden razı olsun. Bizi birinci parti yaptınız. Daha sonra sosyal belediyeciliği ekledik. İktidar olduktan sonra Sayın Cumhurbaşkanımızın destekleriyle şehirlerimiz için büyük projeleri hayata geçirdik. Ardından marka belediyecilik diye bir kavramla devam ettik” diye konuştu.

“ALGI OPERASYONLARIYLA YATIP KALKIYORLAR”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki algı operasyonlarını hatırlatan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, sözlerini şöyle sürdürdü:

“O dünkü militan kadrolarla kafasındaki sapkın ideolojiye Türkiye'yi götürmek için uğraşan aşırı Marksist kafalar bugün değişti mi? Emin olun yine değişmedi. Koca koca şehirlerde iş başına geldiler. Algı operasyonlarıyla yatıp kalkıyorlar. Dün bir yerde söyledim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi algı operasyonları için bir ajansa 845 milyon lira para veriyor. 'İstanbul'a deprem geliyor.' diye herkes bağırıyor. Deprem için ayrılan fon 495 milyon lira, sosyal konutlar için 12 milyon lira ama 'Beni parlatın', 'Beni daha iyi gösterin', 'Beni millete cumhurbaşkanı adayı olarak sunun' diyerek belediyenin bütçesinden verdikleri para 845 milyon lira. İşte orada hizmet olmaz. Orada başka şeyler olur, nefisler ve kendi şahsi hesapları devreye girer. Allah da rezil rüsva eder. O da ayrı bir konu. Bizim gözümüz hizmette. AK Partili belediyeler olarak bundan sonra da Türkiye'ye hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugün aramızda katılımlarıyla bizleri yalnız bırakmayan sayın bakanımıza, valimize, milletvekillerimize, il başkanımıza, belediye başkanlarımız ile siz değerli tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yatırımcı firmamıza da başarılı ve bereketli çalışmalar diliyorum.”

Google+ WhatsApp