Uyuşturucu madde operasyonunda 2 tutuklama

Uyuşturucu madde operasyonunda 2 tutuklama

Kayseri’de jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu madde operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Kayseri İl Jandarma komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda kent genelinde özellikle gençleri ve öğrencileri hedef alarak uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı. 
 
Melikgazi, Kocasinan ve Yahyalı ilçelerinde belirlenen 5 ayrı adrese, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı KOM ve İstihbarat Şube Müdürlükleri, Melikgazi ve Yahyalı İlçe Jandarma Komutanlıkları ile Jandarma Asayiş Komando unsurundan oluşan personelin katıldığı eş zamanlı operasyon düzenlendi. Adreslerde yapılan aramada 15 gram uyuşturucu metamfetamin, 2 gram esrar, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 1 kök kenevir bitkisi ve 5 cep telefonu ele geçirildi. 
 
Operasyon sonucu 5 şüpheli gözaltına alındı. Haklarında düzenlenen tahkikat evrakıyla Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şüphelilerden 2’si tutuklandı, 3 şüpheli ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Google+ WhatsApp