Talas'ta Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Talas'ta Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Talas'ta Muhtarlarla İstişare Toplantısı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçedeki 33 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişare toplantısı yaptı.
Mevlana Mahallesi’ndeki belediyeye ait yaşam parkında bulunan restoranda düzenlenen toplantıya Başkan Palancıoğlu, başkan yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve muhtarlar katıldı. Muhtarlarla tek tek tokalaşarak hoş geldiniz diyen Başkan Palancıoğlu, sohbet havasında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Başkan Palancıoğlu, muhtarlara mahalleleriyle ilgili işlerin planlamasının yapıldığını belirterek, "Mahallelerinizin acil olan işlerini sıralandırıp yıllık programlarımıza alarak gideriyoruz, içiniz rahat olsun" dedi.
Konuşmasında kış şartlarına değinen Başkan Palancıoğlu, "Kış şartlarında herhangi bir acil ihtiyaç olduğunda kazaya belaya sebebiyet vermemek için gece gündüz, 24 saat bizlere ulaşabilirsiniz. Bir vatandaşımızın dahi burnunun kanamasını, mağdur olmasını istemeyiz, ama vatandaşlarımız da tedbir noktasında gerektiği kadar dikkatli davranmıyor. Lütfen sizler de uyarıda bulunun" diye konuştu.
Muhtarların bölgelerindeki önemine dikkat çeken Başkan Palancıoğlu şöyle konuştu; "Öncelikle maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza ulaşmak için sizler bizlerin gözü kulağısınız. Bu vatandaşlarımız bizlere ulaşmaktan galiba çekiniyorlar. Bize başvuran vatandaşlarımızı ise hemen detaylı şekilde araştırıp gerçekten maddi durumu iyi mi değil mi bakıyoruz. Daha sonra bu vatandaşlarımıza yardımda bulunuyoruz. Bu noktada muhtarımızla işbirliği halinde çalışıyoruz. Bu konu ve diğer konularda işbirliği içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz."
Başkan Palancıoğlu, konuşmasının ardından soru cevap bölümünde muhtarların sorularını dinledi.

Google+ WhatsApp