ÖZDEMİR: “ÇAĞRI KARŞILIKSIZ KALMAYACAKTIR”

ÖZDEMİR: “ÇAĞRI KARŞILIKSIZ KALMAYACAKTIR”

Cumhur İttifakı temsilcileri, Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek vatandaşla buluştu. Esnafla kucaklaşan Cumhur İttifakı, 206 konutun yapılacağı TOKİ arsa yeri incelemesinde bulunurken, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Grup Toplantısında yaptığı konuşmayı hatırlatarak, “Çağrının karşılıksız kalmayacağına inanıyorum” dedi.

Cumhur İttifakı, MHP Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu’na destek vermek için Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti. İlçeye gerçekleştirilen ziyarete Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, parti teşkilatı, Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım, Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Develi Belediye Başkanı Adem Şengül ve Cumhur İttifakı Pınarbaşı Belediye Başkanı Adayı Menduh Uzunluoğlu katıldı.

“ÇAĞRININ SİZLER TARAFINDAN KARŞILIKSIZ KALMAYACAĞINA İNANIYORUM”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Pınarbaşılı vatandaşlara yapılan çağrıların karşılıksız kalmayacağının altını çizerek, “Sayın Genel Başkanımız dün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki grup toplantımızda Pınarbaşı’na ayrı bir yer ve önem ayırarak sizlere seslendi. Merhum Başbuğumuzun memleketi olan Ata toprağı olan Pınarbaşı’nda, sizlerin pazar günü yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nin boynunu bükük bırakmamanızı ve inşallah burada bir yanda Pınarbaşı Belediyesi’nde Menduh Uzunluoğlu’nu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde de Memduh Büyükkılıç’ı beraber çalıştıracak güçlü bir nitelikte seçerek burada hizmete devam etme arzumuzu iletmiş oldu. Bu çağrının Allah’ın izniyle sizler tarafından karşılıksız kalmayacağına inanıyorum. Çünkü Milliyetçi Hareketi her zaman Pınarbaşı’nda bağrınıza bastınız, üç hilal burada her zaman sizlerin de desteğiyle, teveccühüyle, dualarıyla dalgalandı. Ve inanıyorum ki özellikle de bu dönem, özellikle de 2 Haziran’dan itibaren üç hilal yine burada dalgalanacaktır ama şanıyla, şerefiyle Pınarbaşılıların iradesiyle yüksek bir güçle dalgalanacaktır” dedi.

Pınarbaşı ilçesinin sorunlarının giderilmesi için çalışmaların azimle sürdürüldüğünü söyleyen Özdemir, “Hizmet noktasında Cumhur İttifakı’nın çok değerli kadroları burada, Rabbimize hamdolsun. Pınarbaşı’nın altyapı ihtiyacı, üst yapı ihtiyacı, toplu konut ihtiyacı, mahallelerimizin içme suyundan tutun kanalizasyonlarına varıncaya kadar hangi ihtiyaçları varsa, bunlar tespit edilmiş ve inşallah giderilmesi noktasında da büyük bir ivme ve azimle çalışmalar sürmektedir. Ben şimdiden sizlere Cumhur İttifakı’yla olan beraberliğiniz, ama özünde de dualarınız ve destekleriniz için teşekkür ediyorum. Allah hepinizi var etsin. Cenabı Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp