MHP’Lİ ÖZDEMİR’DEN PINARBAŞI’NA 2 AYRI MÜJDE!

MHP’Lİ ÖZDEMİR’DEN PINARBAŞI’NA 2 AYRI MÜJDE!

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası Projesi’nin temel atma töreninde 2 ayrı müjdeyi Pınarbaşılı vatandaşlara verdi. Doğal gaz çalışmalarının devam ettiği Pınarbaşı’nda ihtiyaç sahibi herkese Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak kombi desteği sözünü veren Özdemir ayrıca Pınarbaşı’nın girişinden çıkışına kadar olan yolların yenileneceği müjdesini aktardı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Pınarbaşı Terminal ve Ticaret Binası Projesi’nin temel atma törenine katıldı. Pınarbaşı İlçe Hastanesi karşısında gerçekleşen temel atma törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’in yanı sıra, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm,  MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, AK Parti Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, Cumhur İttifakı Pınarbaşı Belediye Başkan Adayı Menduh Uzunluoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları, genel müdürler ve vatandaşlar da eşlik etti.

 

“HERKESE KOMBİ DESTEĞİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN”

Doğal gaz çalışmalarının devam ettiği ilçede Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ihtiyaç sahibi 500 kişiye kombi desteği verileceğini geçtiğimiz aylarda açıklamıştı. MHP’li Özdemir de ilçe halkına bir müjde vererek kombi desteğinin herkese verileceğini söyledi. Cumhur İttifakı’nın Pınarbaşı ilçesinin doğal gaz talebini karşıladığını söyleyen Özdemir, “Rabbimize hamdolsun. Söze bu hamd cümlesiyle başladım ki, bizi hiçbir zaman Pınarbaşı’na verdiğimiz bir söz konusunda Cenab-ı Allah sizlere karşı mahcup etmedi. Geride bıraktığımız yıl gerçekleştirilen genel seçimlerin hemen öncesinde, Pınarbaşı'nda hangi hemşerimizle konuşsak, nereye gitsek, hangi mahallemize girsek, hepsinde de bizden talep edilen ana konu doğal gazın bilhassa Pınarbaşı'na gelmesi hususuydu. İşte bu konuyla alakalı çalışmalarımızı seçimden önce olgunlaştırıp, yine seçimden önce sizlere verdiğimiz sözde de doğal gazın güzide ilçemize 2023 yılının sonbaharında gelmesi ve inşallah 2024 yılında da bitirilmesi planlandığını, bu planlama ile beraber Cumhur İttifakı'nın burada Pınarbaşı'nın talebini karşılayacağını söylemiştik. Rabbimize hamdolsun, Cenab-ı Allah bizi bu anlamda size mahcup etmedi ve sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımızla beraber burada kasım ayında doğal gaz çalışmamızla alakalı temellerimizi attık. Orada da Memduh başkan biz ‘Memduh Abi’ diyoruz kendisine. Yine ilçelerin abiliğini yaptı ve dedi ki, ‘Ben hem bu doğal gazı getirdim ama Büyükşehir belediyemizi bilhassa ilçelerimize yönelik yerel kalkınma stratejimiz anlamında da hizmetlerine daha da olgunlaştırmak üzere Pınarbaşı'nda aynı zamanda 500 tane de kombi sözü veriyorum’ dedi. Sağ olsun, bu anlamda da mağduriyet yaşama potansiyeli bulunan ilçemizin çok değerli sakinlerini yalnız bırakmadı. Ben huzurlarınıza kendilerine teşekkür ediyorum, eksik olmasın. Şimdi, bu 500'e arttırmış herhalde Memduh başkanımız. ‘500 dedik’ ama diyor, ‘Allah bereketini arttırsın’ diyor. Biz de teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun diyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç şu andan itibaren son sözü koydu; Pınarbaşı'nda ihtiyaç sahibi olan herkesin kombisi Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilecek” dedi.

“PINARBAŞI’NIN GİRİŞİNDEN ÇIKIŞINA KADAR OLAN YOLLAR YENİLENECEK”

MHP’li İsmail Özdemir, Pınarbaşı ilçesinin girişinden çıkışına kadar olan yolların yeniden yapılması için Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı tarafından onayının çıktığı müjdesini de vererek, “Buraya çıkmadan hemen evvel Memduh Uzunluoğlu başkanımla da konuştum mademki yeridir, mademki vaktidir, mademki zamanıdır, mademki demir tavında dövülür bir müjdeyi daha vermek istiyorum. O da Ulaştırma Bakanlığımızın Pınarbaşı’mızın girişinden çıkışına kadar olan yani Malatya bölgesindeki kavşağımızdan Malatya-Maraş bölgesindeki kavşağımıza kadar olan tüm kısmındaki yolların yeniden yapımı genişletilmesi ve inşallah Pınarbaşı'na daha uygun bir hale getirilmesi şu andan itibaren onayı verilmiştir. Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Muhterem Pınarbaşılı hemşerilerimiz elbette ki bunlarla da sınırlı kalmayacağız. Geride bıraktığımız haftadan bu yana yaklaşık 30'dan fazla mahallemizi bizzat ziyaret ettim ve yine bu mahallelerimizin, köylerimizin muhtarları ile beraber Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bizzat iştirak ettiği ve takip ettiği bütün Büyükşehir Belediyemizin Daire Başkanlarının ve ilgili bürokratlarının katıldığı toplantıda da muhtarlarımız ile de bir araya geldik. Burada da sadece Pınarbaşı’mızın ilçe merkezimizin değil emin olun her bir mahallemizin her bir köyümüzün sorunları talepleri ve beklentileri bizim nazarımızda tespit edilmiştir. Ve gittiğim her yerde de aynısını söylüyorum öncelikle bu anlamdaki üzüntümü ifade etmek isterim Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı olarak bizler yeniden sizlere 2 Haziran’da zahmet vereceğimiz için üzüntülüyüz. Keşke böyle olmasaydı ama sizin iradenizin gasp edilmesine de müsaade edemezdik ve bu anlamda da mahkemenin verdiği İlçe Seçim Kurulunun verdiği İl Seçim Kurulu ve Yüksek Seçim Kurulu’nun kararı gereğince inşallah 2 Haziran'da yeniden sizlere hanenize müracaat edeceğiz. Ve hizmete sevdalı olan Pınarbaşı’na sevdalı olan kadro olarak sayın Memduh Uzunluoğlu’nun arkasında hep beraber saf tutmuş bir şekilde sizin iradeniz ile burada zafere ulaşmayı murad ediyoruz. Cenab-ı Allah bizleri bu kutlu yolda utandırmasın” ifadelerini kullandı.

 

“BAŞBUĞUMUZ ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN EMANETİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Pınarbaşı’nda kararlılık mesajı vererek, “İşte inşallah 2 Haziran'da sizlerin iradesiyle beraber demokratik iradenizle sandıktan çıkacak sonuç Türkiye'nin huzurunu kaçırmaya yeltenenlere, bu anlamda vereceğiniz çok önemli bir cevap olacaktır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Cumhur İttifakı olarak, AK Parti olarak sizlerin ferasetine sizlerin basiretine sizlerin iradesine emin olun sonuna kadar güveniyor ve sonuna kadar inanıyoruz. O yüzden buradan vereceğiniz bu kutlu ders tüm Türkiye'ye, Türk demokrasisine, Türk siyasetine örnek olacaktır. Hizmette yarışabilecek olanlar Sayın Memduh Uzunluoğlu'nun, Sayın Memduh Büyükkılıç'ın bileğini bükecek olanlar varsa buyursun gelsin. Yoksa gölge etmesinler başka da ihsan istemeyiz diyoruz! İşte bu iddia ile ve bu kararlılıkla partimizin kurucusu Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi’nin de emanetine sahip çıkacak iradenizle inşallah Pınarbaşı'nda yükselen Türk bayrağını yere düşürmeyeceğinize inanıyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.

 

“KİMSE YÖRÜK SIRTINDA KURBAN KESMEYE KALKMASIN”

MHP’li İsmail Özdemir, Pınarbaşı seçimleri öncesi ilçeye Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ankara’dan gelecek belediye başkanları ziyaretini sert eleştirdi. “Kimse Pınarbaşı üzerinde hesap yapmasın, kimse yörük sırtında kurban kesmeye kalkmasın” diyen Özdemir, “Muhterem hemşerilerim biz istiyor ve diliyoruz ki Pınarbaşı'nın meseleleri Pınarbaşı'na ait olan Kayseri'ye ait olan imkanlarla ve bu toprakların evlatlarının eliyle hallolsun. Bu anlamda da Aziz Pınarbaşılı hemşehrilerimizin bize verdiği mesajı doğru bir şekilde değerlendirdiğimiz kanaatindeyim. Şimdi Memduh Uzunluoğlu başkanımız yenilenmiş ve daha dinamik kadroları ile beraber 2 Haziran'daki seçimlerde sizlerin huzurunda olacak. Bizler bu anlamda yeni dönem çalışmalarımızı anlatmak ve hassasiyetlerimizi sizlerle paylaşmak ama aynı zamanda talep ve beklentilerimizi karşılamak üzere sürekli sizlerle iç içeyiz. Ne yazık ki biz bunu yaparken seçimlerin hizmette yarış olduğu gerçeğini bir tarafa atmak suretiyle Pınarbaşı'nın huzurunu kaçıracak ve buraya dışarıdan insanlar getirerek adeta Pınarbaşı’nı tehdit edercesine ‘Buraya on binlerce kişiyi getiririz’ diyerek 31 Mart'tan hemen sonra Van'da yaşanan bazı olaylara atıfta bulunup terör örgütünün siyasi uzantılarının sağa solu yakıp yıkmasını değerlendiren CHP'nin farklı yerlerdeki Ankara'dan gelen yöneticilerinin bu fütursuz tutumunu da kabul etmediğimi ve sizlerin de etmeyeceğini elbette biliyorum. Bir daha sizlerin huzurunda haykırmak istiyorum kimse Pınarbaşı'nı yabana atmasın kimse Pınarbaşı üzerinde hesap kurmasın. Kimse yörük sırtında kurban kesmeye kalkmasın! Kimse etnik ve mezhepsel ayrımcılık fitnesini Pınarbaşı’nda yayarak buraya huzursuzluk fitnesini serpmesin! Uzun Yayla’nın evlatlarıyla Çerkesi ile Avşarı ile Türkmeni ile anasının dili, etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun aziz Pınarbaşılılar birdir beraberdir! Bu milletin asli evlatlarıdır ve bu huzuru bozamayacaksınız diyoruz” dedi.

Google+ WhatsApp