MHP'li Enginyurt, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

MHP'li Enginyurt, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildi.

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Ordu Milletvekilimiz Cemal Enginyurt, basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmiştir" denildi.

TWİTTER'DAN AÇIKLAMA YAPTI

Basına yansıyan açıklamaları nedeniyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından açıklama yaptı. Enginyurt, "Fındık üreticisinin hakkını savunmak, vatanı savunmak gibidir. Fındıkta oynanan oyunlara karşı durmanın bedeli ağır da olsa; bu bedeli ödemek Ordulular adına şereftir. Şerefin tavizi olmaz. MHP, vazgeçilmez sevdamdır" dedi.

'DİK DURMAYA DEVAM'

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Ben Cemal Enginyurt olarak her hal ve şartta, bu zor zamanda hem Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın hem liderimiz Devlet Bahçeli’nin yanında duracağım. Üreticinin sesini haykırmak sert tepki değil uyarıdır. Ben 41 yıldır MHP mensubuyum, ülkücü olmaktan gurur duyuyorum. Dik durmaya devam" ifadelerini kullandı.

 

'BENİ İHRAÇ EDEMEZSİNİZ'

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "İhraç! Hainler, satanlar, korkaklar, arkadan vuranlar, yolda bırakanlar, dalkavuklar için kesin çözümdür. İhanet etmedim, liderimi satmadım, korkmadım, yolda bırakmadım, dalkavuk olmadım, o sebepledir ki; beni ihraç edemezsiniz. Ben gereğini yaparım. Ülkücülük şereftir, şerefin tavizi olmaz" dedi.

Google+ WhatsApp