MELİKGAZİ’DEN 4 YILDA 20 OKUL 12 KÜTÜPHANE

MELİKGAZİ’DEN 4 YILDA 20 OKUL 12 KÜTÜPHANE

Esentepe’de Mihriban Fatma Altuntaş Anaokulu Hizmete Açıldı Melikgazi Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nde ve hayırsever işbirliği ile hayata geçirdiği Mihriban Fatma Altuntaş Anaokulu’nun açılış törenini gerçekleştirdi. Açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Milli Eğitim Müdürü Bahamettin Karaköse, Hayırsever Osman Ulubaş ve davetliler katıldı.

2023 yılında Melikgazi'de hizmet açılışları devam ediyor!

Programın açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Biz iddialıyız. Kayseri’de Melikgazi Belediyesi olarak 4 yılda 20 okul yaptık. Türkiye’de en çok okul yapan belediye olduk. 20 okula ilave olarak da 12 kütüphane yaptık. Kayseri ve Melikgazi eğitimde çok daha iyi bir seviyeye gelecek. Esentepe Mahallemizde güzel bir okulu açarak hizmete açtık.  En çok okul yapan Osman Ulubaş Amca ile de Köşk Mahallemizde bir okul projemiz var. Okulların fiziki ortamları çok önemli. Bizde bu yönde Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere en nitelikli okulları yapıyoruz. 2022 yılı temel atmalar yılı 2023 yılı açılışlar yılı olacak demiştik. Bundan sonra hemen hemen her hafta açılışlar yapacağız. Okulumuzun hayırlı olmasını diler Hayırseverimiz Muzaffer Amca’ya teşekkür ederim.” dedi.

Melikgazi’ye ve Kayseri’ye okulun hayırlı olmasını dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Böyle bir eserin Kayserimize kazandırılmasından dolayı muzaffer Amca’ya teşekkür ederiz.  Hayırseverler ve belediyelerimizin işbirliği ile yapılan eserlere Melikgazi Belediyemiz bir yenisini daha ekledi. Bizleri seven hemşehrilerimize yaptığımız hizmetlerle layık olmaya çalışıyoruz.” diye konuştu.

Kayseri’de belediyelerin güzel işler yaptığını söyleyen Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise, “Kayseri'mizin en güzel ve en büyük ilçelerinden biri olan Melikgazi'mizde hayırsever işbirliği ile açılışı gerçekleşen Mihriban ve Fatma Altuntaş Anaokulu'nun şehrimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’te yapılan en güzel hayırlardan biri olan okul yatırımına desteklerinden ötürü hayırseverlere teşekkür ederek, “Kayseri hayırseverliliği ile bilinen bir şehir. Melikgazi’mizde açılışlara yetişemez olduk. 4 yılda 20 okul yapmak muhteşem. Tebrik ediyorum. Bundan dolayı gurur duyuyoruz. Emekleri için Mustafa Başkanımıza çok teşekkür ederim. ” dedi.

Google+ WhatsApp