Köydes İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı Yapıldı

2014 yılı Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) Uygulamaları Tahsisat Komisyonu toplantısı, Vali Alim Barut başkanlığında yapıldı. İl Özel İdaresi encümen salonunda yapılan toplantıya, G

2014 yılı Köylerin Altyapısını Destekleme Projesi (KÖYDES) Uygulamaları Tahsisat Komisyonu toplantısı, Vali Alim Barut başkanlığında yapıldı.
İl Özel İdaresi encümen salonunda yapılan toplantıya, Genel Sekreter Salih Ayhan ile birlikte İl Genel Meclis Başkanı Sedat Özata, ilçe kaymakamları, ihtisas komisyonunun diğer üyeleri ve ilgili birim müdürleri katıldı.
Sivas´ın geniş bir coğrafyaya sahip olduğunu vurgulayan Vali Alim Barut, bin 268 köye ve 800´e yakın mezraya sahip olan Sivas´ta görev yapmanın ciddi bir sorumluluk getirdiğini ifade etti.
Kırsaldaki vatandaşlara en iyi hizmeti götürmek için çalışacaklarını dile getiren Barut, "Bizim görevimiz hizmet etmek, iş yapmaktır. Bu toplantı ile ilimizin her karışına yapılacak hizmetlerin değerlendirmesini yaparak sorunlara çözüm üreteceğiz. Devletimizin göndereceği ödeneklerle KÖYDES kapsamında yatırımları en verimli şekilde gerçekleştireceğiz. KÖYDES´in iş kollarında ciddi manada mesafe kat edildi" dedi.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salih Ayhan ise, KÖYDES çalışmaları hakkında bilgi aktararak; "Geçen yıl KÖYDES Yatırım Programı kapsamında ilçelerimizde yarım kalan işlerimizi tamamladık. 2015 yılında da KÖYDES Projesi devam edecek ancak ödenek miktarı konusunda ise bir öngörüde bulunmak şimdiden yanlış olacaktır. Bu kapsamda yol ile ilgili çalışmaların Özel İdare programına bırakılması, içme suyu ve kilitli parke konularına yoğunlaşılması daha verimli olacaktır." diye konuştu.
(UY-AÖ-Y)

17.10.2014 17:11:15 TSI

Google+ WhatsApp