KAYSERİ’NİN SANAT KALBİ BÜYÜKŞEHİR KONSERVATUVARI’NIN KIŞ KURSLARINA KAYITLAR SÜRÜYOR

KAYSERİ’NİN SANAT KALBİ BÜYÜKŞEHİR KONSERVATUVARI’NIN KIŞ KURSLARINA KAYITLAR SÜRÜYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı’nın vatandaşlardan yoğun ilgi gören 2024 Kış Dönemi Kursları için kayıtlar sürüyor.

Kentte sanatın gelişimine ve her koşulda sanatçının desteklenmesine büyük önem veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın sanat ve sanatçı dostu hizmet vizyonu doğrultusunda faaliyetlerini yürüten Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, kış kursları ile minikler başta olmak üzere Kayserilileri sanatla buluşturmaya devam ediyor.

9-15 yaş arası ve 16 yaş üzeri her vatandaşı sanatın büyülü dünyasına davet eden Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından 23 Eylül Pazartesi günü başlatılan ve sanatseverlerden yoğun ilgi gören kış kursları kayıtları sürüyor.

Müzikten tiyatroya, resimden korolara kadar birbirinden farklı alanlarda vatandaşların yeteneklerini keşfederek geliştirmesine bulunmaz bir fırsat sunan Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı, 9-15 yaş arası çocuklar için oluşturduğu hafta sonu sabah ve öğle programında bağlama (uzun sap), gitar, keman, ney, piyano, resim, tiyatro ve yan flüt branşlarında eğitim verecek.

Konservatuvarın 16 yaş ve üzeri yetişkinler için planladığı hafta içi öğle ve akşam programlarında ise bağlama (uzun sap), gitar, keman, ney, piyano, resim, yan flüt, şan, bateri, ud, tiyatro, Türk Halk Müziği Korosu (T.H.M. Korosu), Türk Sanat Müziği Korosu (T.S.M. Korosu), Tasavvuf Korosu, Klasik Türk Müziği Korosu (T.M. Korosu) ve Güzel Sanatlar Fakültesi Sınavlarına Hazırlık Kursu (resim-müzik) olmak üzere geniş yelpazedeki kurslarda eğitim sunulacak.

Yoğun İlgi Gören Kış Kurslarına Son Kayıt Tarihi 4 Ekim

Kontenjanları sınırlı olan konservatuvar için kayıtlara ilgi yoğun olurken, 4 Ekim Cuma günü sona erecek kayıtlar hakkında detaylı bilgi almak isteyen sanat tutkunları 0352 232 20 40 veya 666 38 01 numaralı telefonlardan bilgi edinebilecek.

Kadim kent Kayseri’nin kültür sanat hayatına büyük katkı sağlayan ve sanatla iç içe gençler yetişmesine vesile olan konservatuvarın kış dönemi kursları, minikler başta olmak üzere tüm sanatseverleri bekliyor.

Google+ WhatsApp