Testere hırsızlığı kamerada
Kayseri’de iddiaya göre yazlık yapımı sırasında gündüz gözüyle araçla inşaat alanına yaklaşan şahıs testereyi çaldıktan sonra kısa sürede uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Kayseri’de iddiaya göre yazlık yapımı sırasında gündüz gözüyle araçla inşaat alanına yaklaşan şahıs testereyi çaldıktan sonra kısa sürede uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Kayseri’de pazar tezgahlarında bazı ürünler önceki haftaya göre fiyatları gerilerken bazı ürünlerin ise yükseldiği görüldü. Kilosu 150 liradan satılan sarımsak en pahalı ürün olarak tezgahlarda yerini alırken. Kilosu 5 liradan satılan elma ise en ucuza satılan ürün olarak yer alıyor.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Geleneksel İftar Programı, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimi, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekilleri; Şaban Çopuroğlu, Murad Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Aşkın Genç, Dursun Ataş ve Mahmut Arıkan, Kayseri Protokolü üyeleri ve sanayicilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Erciyes Üniversitesi sağlıkta, eğitimde ve araştırma süreçlerinde şehrine ve bölgesine hizmet veren, destek olan bir üniversite olma misyonuyla sürdürdüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.
Kayseri Üniversitesi Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Gezer, yürütücüsü olduğu "Konutlarda Bütünleşik Enerji Kontrolü" adlı TÜBİTAK 1512 projesinin projenin ayrıntılarını ve hedeflerini anlatan sunumunu Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'ya gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12’nci yüzyılda inşa edilen ve Kayseri’nin en eski eserlerinden biri olan Gülük Camii’nde incelemelerde bulundu. Sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinin her zaman örneklerini sergileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentin tarihine sahip çıkmaya devam ediyor.
Yeniden Talas Belediye Başkanı seçilen Mustafa Yalçın, Kayseri Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.Kayseri Adliyesi Konferans Salonunda düzenlenen törene AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı’nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz ile ailesi ve çok sayıda parti mensubu katıldı.
Kayseri’de bir ağıla giren sokak köpekleri 33 kuzuyu telef etti. Sabah saatlerinde ağıla giren Besici Bahri Daştemir, gördüğü manzara karşısında şok geçirdi. 300 bin lira kredi çekerek aldığı koyunlarının kuzuları olduğunu söyleyen Besici Daştemir yetkililerden konuyla ilgili yardım istedi.
Kayseri’de polis ekiplerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 7 yıl 5 ay ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs olmak üzere toplam 6 şahıs yakalandı.
Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde çeşitli tarihlerde gerçekleşen akü hırsızlığı olayları ile ilgili Kocasinan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından dün yapılan çalışmalar kapsamında kamera kayıtlarından tespit edilen 2 şüpheli yakalandı.
31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde yeniden Kocasinan Belediye Başkanı olarak seçilen Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Adliyesinde düzenlenen tören ile mazbatasını aldı. 31 Mart’ta kararı, sözün sahibi milletin verdiğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Bizlere yeniden 5 yıl daha yetki veren tüm hemşehrilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Hunat Mahallesi'nde eski taş bina olan Nazmi Toker Okulunu restore ederek şehrin merkezine renk katacak Melikgazi Görsel Sanatlar Merkezi yapan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, tesiste incelemeler yaparak çok yakında hizmete açacaklarını söyledi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ‘Bin aydan daha hayırlı gece’ olarak nitelendirilen Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Çolakbayrakdar, mesajında “Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle tebrik ediyor, başta ülkemiz olmak üzere İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
Kocasinan’da evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen 24 çift, 04.04.2024 tarihinde hayatlarını birleştirdi. Kocasinan Belediyesi’nin Nikah Salonu’nda özel günde yoğunluk yaşandığını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Unutulması zor rakam olan 04.04.2024 tarihinde evlenmek isteyen çiftlerimizin nikahlarını kıydık. Yeni evlenen çiftlerimize sevgi, saygı ve anlayış içinde huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum” dedi.
AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından Akkışla’da gerçekleşen belediye başkanlığı seçimlerine itiraz edilecek.