Kategori : Kayseri

Milli maç, bayrak satışlarını artırdı

Milli maç, bayrak satışlarını artırdı

A Milli Futbol takımı, bu akşam Hollanda ile 2024 Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında karşılaşacak. Milli maç heyecanı, bayrak satışlarını da artırdı. Bayrak satıcısı Halil Erten, “Bayrak satışlarımız bugün milli takımımız yenerse patlama yapar, şu anda da iyi” dedi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “DEVLET, MİLLET EL ELE”

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “DEVLET, MİLLET EL ELE”

Kayseri’de esnaf ziyareti yapan İçişleri Bakanı Yerlikaya ve Başkan Büyükkılıç, esnaf ve vatandaşlarla kucaklaşarak, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergiledi.

“Milletimizin sabrı artık tükendi, çok seviyorsanız evinize alın”

“Milletimizin sabrı artık tükendi, çok seviyorsanız evinize alın”

Kayseri’de yaşanan son olayların ardından TBMM’de sığınmacılar hakkında konuşma yapan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, “Milletimizin sabrı artık tükenmiştir. Yıllardır dolmuş koca bir şehri bu olaylardan sonra provokatörlükle suçlamak kimsenin harcı da değildir, haddi de değildir. Siz saraylarınızda, korunaklı villalarınızda, ultra güvenlikli konutlarınızda bir tane sığınmacı görmeden yaşayacaksınız, sığınmacı işgali altında yaşayan, çocuğunu dışarı bile gönderemeyen vatandaşlara da ‘Onlar ensar, misafir, provokatörlük yapmayın’ diyeceksiniz. Hadi oradan, çok seviyorsanız birkaçını siz evinize alın, evinizi de gettolaşan mahallelerin birine taşıyın, çocuklarınızla, eşinizle sadece bir ay yaşayın, ondan sonra konuşalım” dedi.

Vatandaşlar geçmişin izlerini antikacıda buluyor

Vatandaşlar geçmişin izlerini antikacıda buluyor

Kayseri’de antikacılık işiyle uğraşan ve dükkanında Osmanlı döneminden Cumhuriyet dönemine kadar birbirinden eşsiz parçaları bulunduran antikacı Osman Koçak, “Kayseri’de bu ürünlere fazla ilgisi olanlar yok ama ürünler eski olduğu için bağ evi olan müşteriler evlerine şark köşesi yaptırıyor” dedi.

ÖZDOĞAN, “DEV KANAL PROJEMİZDE %60 SEVİYESİNE GELDİK”

ÖZDOĞAN, “DEV KANAL PROJEMİZDE %60 SEVİYESİNE GELDİK”

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nün yerleşim yerlerini taşkın risklerine karşı korumak için Hacılar da yürüttüğü dev kanal projesinde çalışmaların %60 seviyesine geldiğini bildirdi.

Kayserili Uzman Çavuş Bahri Erciyes kalbine yenik düştü

Kayserili Uzman Çavuş Bahri Erciyes kalbine yenik düştü

Kayseri Kocasinan Mahzemin Mahallesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Bahri Erciyes, geçirdiği kalp krizi sonucu Siirt'te tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Erciyes’in cenazesi Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde düzenlenen törenin ardından memleketi Kayseri’ye uğurlandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Kayseri’de yaşanan olaylarda 855 şahıs gözaltına alındı”

İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Kayseri’de yaşanan olaylarda 855 şahıs gözaltına alındı”

Kayseri’de yaşanan olaylar hakkında basın açıklamasında bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; “Bildiğiniz üzere 30 Haziran günü, Kayseri’de çirkin bir olay yaşandı. Bunun üzerine Kayseri’de bazı eylemler meydana geldi. Bu olaylar sonrası 855 şahıs gözaltına alındı. Bunların 13’ü tutuklandı, 145’i hakkında adli kontrol kararı verildi. Kayseri’de gözaltına alınan şahıslardan 468’inin 50 farklı suçtan adli kaydı olduğunu gördük” dedi.