Kayseri’de silahlı saldırıya uğrayan iş insanı, taksi durağına sığındı
KAYSERİ’de, cami çıkışı tabancayla bacağından vurularak yaralanan İbrahim Gazezoğlu (71), taksi durağına sığındı. Polis, olayın şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.
KAYSERİ’de, cami çıkışı tabancayla bacağından vurularak yaralanan İbrahim Gazezoğlu (71), taksi durağına sığındı. Polis, olayın şüphelisini yakalamak için çalışma başlattı.
KAYSERİ'de iş insanı Orhan Adıbelli'nin (49) iş yerinde tabanca ile vurularak öldürülmesiyle ilgili 5'i tutuklu, 1'i tutuksuz, 1'i firari 7 sanık hakkında iddianame hazırlandı. Cinayeti 2 milyon euro karşılığında işlediğini ileri süren Emrah Yıldırım'ın ağırlaştırılmış müebbet, 5 sanığın müebbet, tutuksuz tek sanığın ise 5 yıla kadar hapsi istendi.
Melikgazi Belediyesi Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Cumhuriyet'in kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 82. yılında bir kez daha saygı ve sevgi ile andıklarını söyledi.
Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye’ye model olan Kayseri’nin hayırseverlik alanında örnek olduğunu vurgulayarak, hayırsever işbirliğiyle Kocasinan’a 3 yeni tesis kazandıracaklarının müjdesini verdi.
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Tok, yayımladığı mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Hakk’a yürüyüşünün üzerinden 81 uzun yıl geçmiştir. Aramızdan ayrılışının bu yıldönümünde kendisini bir kez daha Fatihalarla ve hayranlıkla yâd ediyoruz” dedi.
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Mustafa Kemal Atatürk’ün 82’inci ölüm yıldönümü nedeni ile yazılı bir açıklama yaparak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 82’inci yılında saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.
Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü, aramızdan ayrılışının 82. yıldönümünde saygı, rahmet ve minnetle yad ediyoruz.
9 Ekim Cuma günü “80 Günde 80 Park” sürprizini açıklayan Melikgazi Belediyesi 58 mahalleye yapılacak olan 80 parkın tanıtımı için sergi açtı. 80 proje bugünden sonra Melikgazi Belediyesi’nde sergilenecek.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından başlatılan ve her hafta düzenlenen ağaç dikme etkinliğinde bu hafta Anatolian Tigers Motosiklet Kulübü üyeleri yer aldı. Ali Dağı 360 yürüyüş yolunda gerçekleşen etkinlikle çeşitli türlerde meyve ağaçları dikildi.
‘DEPREMDEN KORUNMA YÖNTEMLERİ’ KURSUNA YOĞUN İLGİ Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK A.Ş. tarafından ‘İlk Yardım ve Depremden Korunma Yöntemleri’ kursu açıldı. Kurs, vatandaşlardan yoğun ilgi görürken, kurs kontenjan kayıtları birkaç saat içerisinde doldu.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, İlçe Kaymakamı Bülent Karacan ile korona virüs ile mücadele kapsamında Hürriyet pazar yerini gezerek denetimleri inceledi ve kurallara uyan esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti.
“TÜM DÜNYANIN TAKDİRİNİ VE SAYGISINI KAZANMIŞ KAHRAMAN BİR ASKER” Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 82. yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Tüm dünyanın takdirini ve saygısını kazanmış kahraman bir asker ve lider olan Atatürk önderliğinde tüm ecdadımızın bizlere emanet bıraktığı bu vatanı ilelebet muhafaza etmek ve ileriye taşımak için verdiğimiz mücadelemize bıkmadan, yorulmadan devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 82’nci yıldönümünde, rahmet ve şükranla yâd ettiğini belirtti.