Kategori : Kayseri

KAYMEK, ‘TÜRK MUTFAĞI KURSU’NDA İLK MENÜSÜYLE KURSİYERLERLE BULUŞACAK

KAYMEK, ‘TÜRK MUTFAĞI KURSU’NDA İLK MENÜSÜYLE KURSİYERLERLE BULUŞACAK

Zaman ve mekân sınırlamasını ortadan kaldıran ve yeni dönem kayıtları ile hız kaybetmeden uzaktan eğitim faaliyetlerine devam eden KAYMEK UZEM Türk Mutfağı kursunda ‘En Lezzetli Yemekleri Öğrenmeye var mısınız?’ sloganıyla 23 Kasım Pazartesi günü saat 13:30’da ilk menüsüyle kursiyerle buluşacak.

KAYSERİ ULAŞIMINDA TARİHİ GÜN

KAYSERİ ULAŞIMINDA TARİHİ GÜN

Başkan Büyükkılıç’ın kürsüden dile getirdiği Yüksek Hızlı Tren konusuna Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, “Kayseri’yi hızlı demir yolu ile tanıştıracağız” cevabını verdi.

BAŞKAN YALÇIN ‘100 AĞARTMAYA’ DEVAM EDİYOR

BAŞKAN YALÇIN ‘100 AĞARTMAYA’ DEVAM EDİYOR

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, seçim döneminde ‘100 Ağartan Projeler’ olarak bütünleştirdiği projelerden 7’sini daha hayata geçirdi. 1,5 yılda 100 projeden 35’ini Talas’a kazandıran Başkan Yalçın önemli bir başarıya imza atmış oldu.

Piyasa değeri 10 bin lira olan 16 güvercini çalındı

Piyasa değeri 10 bin lira olan 16 güvercini çalındı

KAYSERİ'de, 40 yıldır güvercin besleyen Seyit Halil Ünal'ın 25 güvercininden 16'sı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Ünal, piyasa değeri 10 bin lira olan güvercinlerinin bulunması için polise başvurdu.

Kayseri'de KPSS heyecanı

Kayseri'de KPSS heyecanı

KAYSERİ'de, Kamu Personel Seçme Sınavı ortaöğretim oturumu (2020-KPSS Ortaöğretim), koronavirüs tedbirlerine uyularak başladı.

Kayseri'de iki şüpheli ölüm

Kayseri'de iki şüpheli ölüm

KAYSERİ'de, uyku apnesi sendromu olan İbrahim Kendiroğlu (36) evinde, Melikgazi ilçesinde ise Necati çiçek (78), sırt ağrısı nedeniyle gittiği hastaneden eve döndükten sonra lavaboda ölü bulundu. Her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

“TÜRKİYE UÇUYOR, KAYSERİ UÇUYOR”

“TÜRKİYE UÇUYOR, KAYSERİ UÇUYOR”

Türkiye’nin önemli sanayi, ticaret ve kültür merkezlerinden birisi olan Kayseri’nin gerçek havacılık potansiyelini ortaya çıkaracak olan ve 8 milyon yolcuya hizmet sunabilecek Kayseri Havalimanı Yeni Terminal Binası’nın temel atma töreni koronavirüs tedbirleri kapsamında coşkuyla yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Beklediğimiz an geldi diyebileceğimiz bir gün. İnşallah, Türkiye uçuyor, Kayseri uçuyor, yolcularıyla, vatandaşlarıyla ve cazibe merkezi Kayseri’de buluşuyor” dedi.

Erciyes, beyaza büründü

Erciyes, beyaza büründü

TÜRKİYE’nin önemli kış turizm merkezlerinden Erciyes Kayak Merkezi, kar yağışı ile birlikte beyaza büründü.