KTO BAŞKANI GÜLSOY : 15 TEMMUZ TÜRKİYE’NİN VAROLUŞU VE DİRİLİŞİDİR
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 15 Temmuz 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, 15 Temmuz 'Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Büyükkılıç, sadece bürokratlarla değil, mahalle mahalle gezip vatandaşlarla da istişare ederek, birlik, beraberlik mesajı vermeye devam ediyor.
15 TEMMUZ darbe girişiminde Gölbaşı Polis Özel Harekat Merkezi'nde yapılan saldırıda şehit olan Komiser Yardımcısı Cennet Yiğit'in (23) babası Yahya Kemal Yiğit, "251 şehit verdik. 251 şehitten biri de bizim evladımız oldu. Zerre kadar üzülüyorsam namerdim" dedi
KAYSERİ'de Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği polisleri, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında sahte para uyarısı yaptı, bilgilendirici broşür dağıttı.
KAYSERİ'nin Yeşilhisar ilçesinde 10'uncu yüzyıla ait Bizans dönemine ait Büyük Saray Manastırı kimliği belirsiz kişiler tarafından sprey boya ile tahrip edildi.
6 Bloktan Oluşan 233 Daire İçin İlk Kazma Vuruldu Melikgazi Belediyesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şükran Caddesi üzerinde hayata geçireceği 6 bloktan oluşan 233 dairelik kentsel dönüşüm projesi için yıkım çalışmalarına başladı.
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile bir açıklama yaparak, “Demokrasinin asıl sahibinin halkın olduğu gerçeğini bir kez daha gösteren o şanlı geceyi unutmayacak, birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızdan geçmişte olduğu gibi gelecekte de taviz vermeyeceğiz” dedi.
Develililer Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı İsmail Arslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni (KGC) ziyaret etti.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Yenidoğan ve Mevlana Mahallelerine son 2 ay içerisinde toplam 16 milyon liralık yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesi ile bir açıklama yaparak, “Demokrasinin asıl sahibinin halkın olduğu gerçeğini bir kez daha gösteren o şanlı geceyi unutmayacak, birlik, beraberlik ve bağımsızlığımızdan geçmişte olduğu gibi gelecekte de taviz vermeyeceğiz” dedi
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından hayata geçirilen Kayseri’nin ilk lisanslı espor kulübü Talasgücü Belediyespor Espor Takımı ilk müsabakasını gerçekleştirdi. Dünyada son yıllarda gelişen ve gelecekte futbol gibi popüler hale gelmeye aday spor dallarından olan espora Talas Belediyesi de geçtiğimiz Mart ayında adım atmıştı. Kısa sürede hızlı bir gelişim gösteren Talasgücü Belediyespor Espor Kulübü ilk maçına çıktı.
Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özdoğan mesajında; "Demokrasinin asıl sahibinin halkın olduğu gerçeğini bir kez daha gösteren o şanlı geceyi unutmayacağız, unutturmayacağız.” dedi. Başkan Özdoğan mesajında şu ifadelere yer verdi;
Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Temmuz ayı toplantısında 28 gündem maddesi karara bağlandı.
KAYSERİ'de, Ramiz Yüksel (30) ve Hacer Yüncü (25), teleferikte kıyılan nikah ile evlendi.
KAYSERİ'de terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda, Suriye uyruklu M.T., gözaltına alındı.