KTO TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
GÜLSOY : YENİ BİR KAPANMAYA DAHA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
GÜLSOY : YENİ BİR KAPANMAYA DAHA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kırsal mahallelerden biri olan Kızık’ta buğday hasatı yapan çiftçilerle bir araya geldi. Hayata geçirdiği proje ve çalışmalarla her zaman çiftçinin yanında olan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak ziraat, hayvancılık ve tarımsal üretimin gelişmesi noktasında çiftçilerin her zaman yanında olduklarını vurguladı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayserigaz’ın Azerbaycanlı ana firması SOCAR Türkiye Doğalgaz İş Birimi Başkanı Yalçın Aliyev ve SOCAR Doğalgaz Dağıtım Başkanı Ertan Yıldız’ı makamında kabul etti. Ziyarette ilçelere yapılan doğalgaz yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gastronomi alanında zenginliği ile bilinen Kayseri’nin UNESCO Türkiye Milli Komisyonu tarafından ‘Yaratıcı Şehirler Ağı Ulusal Listesi’ne girmeye hak kazandığı müjdesini verdi.
Melikgazi Belediyesi, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla Selçuklu Mahallesi’ne yapılacak olan çok amaçlı ‘Pazar Yeri, Sosyal Yaşam ve Kültür Merkezi’’nin temelini attı.
Talas Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. işbirliği ile düzenlenen şenlikte çocuklar, birbirinden özel oyun parkurlarıyla doyasıya eğlendi.
KAYSERİ’de, nafaka nedeniyle çıkan tartışmada eski eşi Fatma Abravcı'yı (43) 30 kez bıçaklayarak, öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Yasin Tatar (40) hakkında, ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. DHA'nın ulaştığı iddianamede Tatar'ın "Olay günü nafaka yüzünden tartıştık. ‘Nafakayı adam gibi ödeyeceksin' diyerek yüzüme tükürdü. Ele geçirdiğim bıçakla Fatma'ya önce araçta ardından da araç dışında vurdum. Korktuğum için hastaneye götürmedim" dediği ortaya çıktı.
Hacılar Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm alanında yapılacak olan 88 adet dairenin ihalesi yapıldı. İhaleye 6 firma katılım sağladı.
Lezzetin anavatanı Kayseri, UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yaratıcı Şehirler Ağı Ulusal Listesi’ne dâhil edildi.
Başkan Büyükkılıç, doğalgaz hizmetlerinin vatandaşlara en hızlı ve konforlu şekilde ulaşmasını sağlamaya ve ortak akıl yürütmeye devam edeceklerini vurguladı.
KAYSERİ’de 20 kişiyi kar vaadiyle yaklaşık 6 milyon TL dolandırdığı iddia edilen kuyumcu Namık Kemal S. (57) ve oğlu Necip Han S. (25) polis ekiplerince gözaltına alındı. Kuyumcunun firari diğer oğlu aranıyor.
Başkan Büyükkılıç, Develi’de 77 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek, hem istişarelerde bulundu hem de yapılan ve yapılacak projeleri anlattı.
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) uzmanları Melikgazi Belediyesi'nde izleme denetiminde bulunarak birim müdürlerine kalite yönetim sistemi hakkında bilgi verdiler.
Melikgazi Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa işbirliğiyle ebeveynlere yönelik olarak pandemi döneminde, ailelerin ve çocuklarının güvenli teknoloji kullanımına yönelik bilgi edinmeleri için çevrimiçi olarak “Dijital Çağda Ebeveyn Olmak” konulu seminer düzenlendi.
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) temmuz ayı olağan Meclis Toplantısı SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül’ün katılımı ile Odamız meclis salonunda yapıldı. Toplantıya meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri, disiplin kurulu ve yüksek istişare kurulu üyeleri katıldı.