Kategori : Kayseri

BÜYÜKKILIÇ’TAN “YATIRIM” TOPLANTISI

BÜYÜKKILIÇ’TAN “YATIRIM” TOPLANTISI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki daire başkanlıkları ve alt yapı kuruluşu olan KASKİ’nin 2020 yılında yapacakları yatırımlara ilişkin toplantılarını sürdürüyor. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, toplantıda “Hiçbir mazerete sığınmadan önümüzdeki dönemde Kayseri’mizi daha da yaşanılabilir, konforlu, güvenli ve huzurlu bir şehir olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

GÜLSOY:

GÜLSOY:

Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, hükümet öncülüğünde kamu bankalarının konut, otomobil, tüketici ve tatil için dört yeni kredi paketini hayata geçirmesinin içinde bulunduğumuz süreçte çok önemli olduğunu belirterek, “Yeni normale geçiş sürecinde üretim ve istihdamı desteklemek zorundayız. İç tüketimin canlandırılması için atılan bu adım salgının etkilerinin azaltılmasında ve ekonomimizde normalleşmeyi hızlandıracaktır” dedi.

Kayseri otogarında normalleşme yoğunluğu

Kayseri otogarında normalleşme yoğunluğu

KAYSERİ'de, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan seyahat kısıtlamasının kalkmasıyla birlikte, şehirler arası otobüs terminalinde yoğunluk oluştu.

İL Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin

İL Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin

İL Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, 1 Haziran Dünya Süt Günü nedeniyle yaptığı basın açıklamasında, "Her yaş grubu için, süt ve süt ürünlerinin yeterli miktarda tüketimi gerekmektedir. Ancak ülkemizde süt  tüketimi kişi başına yılda ortalama 24-26 litre ile oldukça yetersiz bir durumdadır" dedi.

DAHA YEŞİL KOCASİNAN İÇİN 15-20 YAŞ ARASI AĞAÇLAR TOPRAKLA BULUŞTU

DAHA YEŞİL KOCASİNAN İÇİN 15-20 YAŞ ARASI AĞAÇLAR TOPRAKLA BULUŞTU

İlçe belediyeler ölçeğinde Türkiye’nin en kapsamlı fidanlığını bünyesinde bulunduran Kocasinan Belediyesi, daha yeşil Kocasinan için binlerce ağacı toprakla buluşturdu. Son beş yılda yüzbinlerce ağacı diktiklerini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Kocasinan, geleceğe daha emin adımlarla yürüyor” dedi.

MELİKGAZİ’DE ŞEHİR MERKEZİ DAHA DÜZENLİ VE TEMİZ OLACAK

MELİKGAZİ’DE ŞEHİR MERKEZİ DAHA DÜZENLİ VE TEMİZ OLACAK

Melikgazi Belediyesi hafta sonu sokağa çıkma yasağını fırsat bilerek Tacettin Veli Mahallesi’nde çevre düzenlemesine başlayarak, bölgede kapsamlı bir temizlik çalışması yaptı. Temizliği yapılan alanlarda toplamda 24 bin metrekare alanda parke çalışması, yaya yolu ve otopark çalışması yapılacak.

BÜYÜKŞEHİR YENİ NORMALE HAZIR

BÜYÜKŞEHİR YENİ NORMALE HAZIR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Covid 19 salgını süresince tedbir amaçlı kapalı tuttuğu Hayvanat Bahçesi ve Kayseri Kalesi'nin kapılarını ziyaretçilerine açtı. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı yeme-içme mekanları ve kütüphaneler de hizmete açılmaya hazırlanıyor.

DÜNYADAKİ TEK ALTERNATİF; KAYSERİ

DÜNYADAKİ TEK ALTERNATİF; KAYSERİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “yeni nesil stratejik nakliye uçağı” A400M’lerin dünyadaki tek alternatif bakım merkezinin Kayseri olmasının haklı gururunun tüm şehre ait olduğunu belirterek, “Yeni yatırım ve projelerde desteğini esirgemeyen Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere Milli Savunma Bakanımız Hulusi Akar’a şehrim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kayseri’ye Covid-19 Test Merkezi Kuruluyor

Kayseri’ye Covid-19 Test Merkezi Kuruluyor

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Mayıs ayı olağan meclis toplantısı Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferans sistemi üzerinden yapıldı. Toplantıya Türkiye Sağlık Enstitüleri (TÜSEB) Başkanı Prof. Dr. Adil Mardinoğlu, İl Sağlık Müdürüm Dr. Ali Ramazan Benli, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı, OSB başkanlarımız, Meclis Üyeleri, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ve Meslek Komitesi Üyeleri katıldı.