Kategori : Kayseri

BAŞKAN YALÇIN TÜRKİYE 3.’SÜ TALASLI SPORCULARI AĞIRLADI

BAŞKAN YALÇIN TÜRKİYE 3.’SÜ TALASLI SPORCULARI AĞIRLADI

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Kulüpler Bölgesel Kros Ligi U-18 Kadınlar Müsabakaları’nda Türkiye 3.’lüğü elde eden Talaslı öğrencileri kabul etti. Belediye toplantı salonunda gerçekleşen programda Antrenör Muzaffer Bayram’ın yanı sıra sporcular Ferüde Gül Şen, Dilan Çukurçam ve Ebru Yakut’a başarılarından dolayı Teşekkür Belgesi ve altın hediye edildi. Programda Lise Müdürü Osman Abit ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Elmalı da bulundu.

Eşi ve 2 çocuğuyla koronavirüsü yenen hemşire: Maske, insanların hayatını kurtarıyor

Eşi ve 2 çocuğuyla koronavirüsü yenen hemşire: Maske, insanların hayatını kurtarıyor

KAYSERİ Devlet Hastanesi pandemi servisinde sorumlu hemşire olarak görev yapan Tülay Kök (41), 2 çocuğu ve eşiyle birlikte koronavirüse yakalandı. Tülay Kök, 10 gün süren tedavinin ardından ailesiyle birlikte koronavirüsü yendi. Ancak aynı hastalıktan dedesi İbrahim Tosun'u (83) kaybeden Kök, "İnsanlar kendilerine 'bana virüs bulaşmaz' diye çok fazla güveniyorlar. Bu çok yanlış. Her yerde takılması söylenen maske, insanların hayatını kurtarıyor" dedi.

ÖZVATAN’IN YUFKA ÜRETİM TESİSİ İSTİHDAM DOSTU OLDU

ÖZVATAN’IN YUFKA ÜRETİM TESİSİ İSTİHDAM DOSTU OLDU

Özvatan’da istihdam sahaları oluşturarak ev ekonomisine katkı sağlanması için projelere imza atan Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, kadınlara yönelikte bir projeyi hayata geçirdi. ‘Yufka Üretim Tesisi’ kuran Başkan Demir, insanları doğduğu yerde doyurduklarını ifade etti.

MELİKGAZİ'DE GERİ DÖNÜŞÜM GÜÇLENİYOR

MELİKGAZİ'DE GERİ DÖNÜŞÜM GÜÇLENİYOR

Referans ve örnek geri dönüşüm çalışmalarıyla bilinen Melikgazi Belediyesi, 2020 yılında 7 bin ton geri dönüşüm ve 50 bin litre atık yağ topladı. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi'de evsel atıkların ayrıştırılmış olarak geri toplanılmasına ilişkin çalışmanın başarılı bir şekilde devam ettiğini söyledi.Kağıt, metal ve cam atıkların ayrı ayrı toplanılması ile başlayan geri dönüşüm çalışmasının bugün lastik, pil, elektronik ve yemeklik yağ atıkların toplanılması gibi geniş bir çeşitliği kapsadığını hatırlatan Başkan Dr. Palancıoğlu, eğitimde en önemli konunun eğitim ve bilinçlendirme olduğunu belirtti.

Kısıtlamanın ardından Erciyes'te yoğunluk

Kısıtlamanın ardından Erciyes'te yoğunluk

TÜRKİYE'nin önemli kış turizm merkezi Erciyes Kayak Merkezi, sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesinin ardından yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, GENÇLERİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, GENÇLERİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gençleri ve çocukları yarınlara taşıyacak projeleri hayata geçirdiklerini ve onların hayallerini birer birer gerçekleştirdiklerini söyledi. Gençlerin isteği üzerine Oruçreis, Yenidoğan ve Saraybosna Mahallesi’ne modern halı sahaları kazandıran Başkan Çolakbayrakdar, “Önemli konu başlıklarımızdan bir tanesi; gençlerimiz ve çocuklarımızdır. Konu çocuklarımız ve gençlerimiz olduğunda her zaman için pozitif ayrımcılık yapıyoruz

SOSYAL BELEDİYECİLİK

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 2021 yılı içerisinde bölge halkından ihtiyacı olan ve mağdur olanlara verilmek üzere ihale ile ekmek satın alındığını söyledi.Melikgazi Belediyesi olarak her yıl bakıma muhtaç, yaşlı ile geliri olmayanlar ve geçim sıkıntısı içerisinde olan vatandaşların aç kalmamaları için ihale ile ekmek alarak dağıtımının yapıldığını hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Belediyelerin kuruluş amaçlarından biri de sosyal belediyecilik ilkesidir.

BÜYÜKŞEHİR KAYMEK’TEN BİR İLK: CANLI ANLATIMLI SANAL SERGİ

BÜYÜKŞEHİR KAYMEK’TEN BİR İLK: CANLI ANLATIMLI SANAL SERGİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi KAYMEK A.Ş, Pandemi süreci ile değişen ve dönüşen şartlara uygun olarak bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. KAYMEK tarafından hazırlanan “Medeniyetin Dehası Mimar Sinan İsimli Canlı Anlatımlı Sanal Sergi” Çarşamba günü sanatseverlerin beğenisine sunulacak.