Kategori : Kayseri

BAŞKAN-HAYIRSEVERLER EL ELE, HİZMET ŞAHANE HAYIRSEVERLER İŞBİRLİĞİYLE KOCASİNAN’A 3 YENİ OKUL

BAŞKAN-HAYIRSEVERLER EL ELE, HİZMET ŞAHANE HAYIRSEVERLER İŞBİRLİĞİYLE KOCASİNAN’A 3 YENİ OKUL

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Türkiye’ye marka ve model olan Kayseri’nin hayırseverlik alanında örnek olduğunu vurgulayarak, hayırsever işbirliğiyle Kocasinan’a 3 yeni okul kazandıracaklarının müjdesini verdi. Hayırsever Osman Ulubaş, Hayırsever Avukat Mehmet Altun, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse ve okul heyeti ile birlikte Kocasinan’a yeni yapılacak okullar için sahada incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri’nin birçok alanda olduğu gibi hayırsever alanında da alınan bir şehir olduğunu söyledi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN “MEZARLIK VE DEFİN” AÇIKLAMASI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’TAN “MEZARLIK VE DEFİN” AÇIKLAMASI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, mezarlıklarla ilgili spekülatif açıklamalar yaparak kamuoyunun zihnini bulandırmanın doğru ve anlamlı olmadığını belirterek, “Gerek Kayseri Büyükşehir Belediyesi gerekse ilçe belediyelerimizin yapmış olduğu mezarlık ve defin hizmetleri konusundaki çalışmalar her zaman takdire şayan olmuştur” dedi.

BAŞKAN YALÇIN BAKÜ KATLİAMI ŞEHİTLERİNİ ANDI

BAŞKAN YALÇIN BAKÜ KATLİAMI ŞEHİTLERİNİ ANDI

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, 31 yıl önce Sovyet ordusu tarafından tanklarla katledilen Bakü şehitlerini andı.Başkan Yalçın, Talas’ın Yenidoğan Mahallesi’ndeki Hocalı Parkı içinde bulunan Hocalı Şehitleri Anıtı önünde Turan Derneği üyeleriyle bir araya geldi.Burada Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’ne bağlı askerlerin 20 Ocak 1990 tarihinde Bakü’de katlettiği 147 sivil için saygı duruşunda bulunuldu.

“TOPRAK DEDE” MELİKGAZİ’DE İSMİNİ TAŞIDIĞI PARKTA ANILDI

“TOPRAK DEDE” MELİKGAZİ’DE İSMİNİ TAŞIDIĞI PARKTA ANILDI

Melikgazi Belediyesi, geçtiğimiz yıl vefat eden "Toprak Dede" olarak bilinen Hayrettin Karaca'nın adına Erenköy Mahallesinde yapılan Hayrettin Karaca Parkında anma etkinliği düzenledi.Günün anlam ve önemi için Hayrettin Karaca’nın anısına 20 yaşında bir çınar ağacı dikildi. DEMelikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Geçtiğimiz sene 3 Şubat günü bu parkı hayata geçirmiştik ve ismini Hayrettin Karaca vermiştik. Geçtiğimiz yıl bugün 20 Ocak’ta Toprak Dede’yi kaybetmiştik. Hayrettin Karaca vesilesiyle bugün bu parkımızda toplandık dedi.

BÜYÜKŞEHİR-TOMARZA EL ELE

BÜYÜKŞEHİR-TOMARZA EL ELE

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kabak çekirdeği ve taşı ile meşhur Tomarza ilçesinde 2020 yılını değerlendirdi, 2021 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında sunum aldı. Büyükkılıç, “Büyükşehir-Tomarza Belediyesi el ele her türlü çalışmayı yapmaya özen gösterdik. Allah lütfediyor, bereketlendiriyor” dedi.

KOCASİNAN’IN KENTSEL DÖNÜŞÜMÜNDE VATANDAŞ MUTLU VE HUZURLU

KOCASİNAN’IN KENTSEL DÖNÜŞÜMÜNDE VATANDAŞ MUTLU VE HUZURLU

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın Seyrani Mahallesi’nde başlattığı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında modern evlerine kavuşan aileler, hayatlarının olumlu anlamda tamamen değiştiğini ve çok memnun kaldıklarını belirterek, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Başkan Çolakbayrakdar ise Yeni Kocasinan’ı oluşturmak için sosyal odaklı projeler ürettiklerini vurguladı.

TALAS BELEDİYESİ’NDEN  SARIKAMIŞ’A ‘SON YOLCULUK’

TALAS BELEDİYESİ’NDEN SARIKAMIŞ’A ‘SON YOLCULUK’

Talas Belediyesi Kayseri Sahne Tiyatrosu, ‘Sarıkamış Son Yolculuk’ adlı oyunu online olarak sahneye koyacak. Aytekin Aydoğan’ın yazıp İsmail Yurt’un yönettiği oyun Sarıkamış destanından kesitler sunuyor. 21 Ocak Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak olan oyuna, pandemi tedbirleri kapsamında seyirci alınmayacak. Ancak Talas Belediyesi instagram hesabından online olarak izlenebilecek.

BAŞKAN PALANCIOĞLU, MHP YÖNETİM KURULUNA 2020 YILINDA YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI

BAŞKAN PALANCIOĞLU, MHP YÖNETİM KURULUNA 2020 YILINDA YAPILAN HİZMETLERİ ANLATTI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İl ve Melikgazi İlçe Yönetim Kurulu Üyelerine 2020 yılı yatırım ve hizmetleri hakkında görsel sunum eşliğinde bilgiler verdi.MHP yönetimi ve meclis üyeleri yapılan sunum ve hizmetler için Başkan Dr. Palancıoğlu’na teşekkür etti.