Kategori : Kayseri

Muharrem İnce: Tüzüğümüzü oy birliği ile kabul ettik

Muharrem İnce: Tüzüğümüzü oy birliği ile kabul ettik

Parti kurma çalışmalarını hızlandıran CHP Yalova eski Milletvekili Muharrem İnce'nin, 80 kişilik ekibi ile Nevşehir'in Avanos ilçesinde yaptığı kamp sona erdi. İnce, "Tüzüğümüzü oy birliği ile kabul ettik" dedi.

BAŞKAN TOK’TAN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

BAŞKAN TOK’TAN ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, pandemi sürecinde aydınlık yarınlarımız çocuklarımız için emeğini esirgemeden hizmet eden öğretmenlere teşekkürlerini sunduğu bir video klip çekti. Kayseri Lisesi’nde çekilen video klipte Başkan Tok, pandemi sürecinde en kıymetli konunun bilgi olduğunu ifade etti.

Anadolu şehirleri daha güçlü ulaşım altyapısı istiyor

Anadolu şehirleri daha güçlü ulaşım altyapısı istiyor

Ekonomi Gazetecileri Derneği’nin ‘Türkiye Ekonomiyi Konuşuyor’ etkinliğine Eskişehir, Kayseri ve Sakarya’dan katılan oda başkanları şehirlerinde yetersiz kalan ulaşım altyapısı için yatırım istedi. Eskişehir Gemlik Limanı’na bağlantı, Kayseri otoban, Sakarya’ya Karasu Limanı’na demiryolu bağlantısı talep etti.

DÖRTAYAK TÜRBESİ ASLINA UYGUN RESTORE EDİLDİ

DÖRTAYAK TÜRBESİ ASLINA UYGUN RESTORE EDİLDİ

Melikgazi Belediyesi, Karacaoğlu Mahallesi’nde bulunan Dörtayak Türbesini aslına uygun olarak restore etti. Karacaoğlu Mahallesinde 14'üncü yüzyılda Eratna Devleti döneminde yapıldığı tahmin edilen Dörtayak Türbesi’ni aslına uygun restore ettiklerini söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi'nin tarihi yapısına yönelik yaptığımız çalışmalar ile referans olan Türkiye'de örnek gösterilen Melikgazi Belediyemiz, yok olmaya yüz tutan tarihi yapılara sahip çıkmaya devam ediyor dedi.

YATIRIM VE HİZMETLERİN İLÇESİ KOCASİNAN’DA VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

YATIRIM VE HİZMETLERİN İLÇESİ KOCASİNAN’DA VATANDAŞ MEMNUNİYETİ

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın kadınlara, çocuklara ve erkeklere yönelik ayrı tesisler kazandırdığı Mimarsinan Mahallesi sakinleri, Türkiye’ye örnek bir mahalle inşa edildiğini belirterek, hizmetleriyle yaşam standartlarını yükselten Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. Başkan Çolakbayrakdar ise yapılan hizmetlere vatandaşların hayır duası etmeleri ve memnun kalmasının kendilerini mutlu ettiğini ve çalışma şevkini arttırdığı söyledi.

ERCİYES YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ İÇİN YATIRIM TOPLANTISI

ERCİYES YÜKSEK İRTİFA KAMP MERKEZİ İÇİN YATIRIM TOPLANTISI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi çalışmalarının değerlendirildiği yatırım toplantısı düzenledi. Büyükkılıç, Erciyes’in aranılan, uluslararası boyutta özelliklere sahip bir kayak merkezi olmasının yanı sıra kamp merkezi, spor merkezi ve termal merkez olmasına yönelik çalışmaları kararlılıkla sürdürdüklerini söyledi.

MELİKGAZİ’DEN HİZMETTE BİR İLK DAHA

MELİKGAZİ’DEN HİZMETTE BİR İLK DAHA

Melikgazi Belediyesi imar konusunda bir ilke imza atarak mimar ve müteahhtilerin belediyeye gelmeden internet üzerinden mimari projelerini teslim edecekleri bir dijital e-imar sistemi geliştirdi. Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, bu çalışma ile Türkiye'de bir ilkin Melikgazi’de başlayacağını söyledi.Konuyla alakalı açıklama yapan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, “İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz yeni yapılan çalışmanın ön sunumunu yaptılar. Akıllı belediyecilik kavramı birkaç yıldır ülkemizde konuşuluyor. Bu akıllı belediyecilikten birçok şey anlaşılabilir. İmar ve şehircilik açısından bizim yaptığımız çalışma, akıllı şehirciliğin güzel örneklerinden bir tanesi oldu

BÜYÜKKILIÇ’TAN HAFTANIN İLK GÜNÜ ZİYARETLER

BÜYÜKKILIÇ’TAN HAFTANIN İLK GÜNÜ ZİYARETLER

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, haftanın ilk iş gününde Melikgazi ve Kocasinan Kaymakamları ile İl Milli Eğitim Müdürü’ne iade-i ziyarette bunularak, hem görevlerinde başarılar diledi hem de çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

MELİKGAZİ'NİN KÜLTÜR SANAT ANİMASYONLARI ÇOK SEVİLDİ

MELİKGAZİ'NİN KÜLTÜR SANAT ANİMASYONLARI ÇOK SEVİLDİ

Pandemi sürecinde hazırladığı animasyonlar ile kültür-sanat hizmetlerine katkı sunmaya devam eden Melikgazi Belediyesi bu hafta Nasrettin Hoca ve dillere destan olan Leyla ile Mecnun'un hikâyesini sosyal medya takipçilerine sundu.

BAŞKAN ÖZDOĞAN, “HADAK GURUR KAYNAĞIMIZ”

BAŞKAN ÖZDOĞAN, “HADAK GURUR KAYNAĞIMIZ”

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan hafta sonu Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı Tesisleri’nde Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) sporcularıyla bir araya geldi. Başkan Özdoğan antrenmanlarını takip ettikleri kayakçıların gurur kaynakları olduğunu söyledi.

BAŞKAN ÖZDOĞAN İLÇE HALKINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÖZDOĞAN İLÇE HALKINI ZİYARET ETTİ

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan hafta sonunda ilçe halkını ziyaret ederek maske mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulundu. Başkan Özdoğan ilçe halkıyla birebir iletişim kurarak talep ve isteklerini dinledi. Hacılar ilçesi bağlar bölgesinde yaşayan vatandaşları ziyaret eden Başkan Özdoğan vatandaşların hem hatırlarını sordu, hem de küçük çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunan Başkan Özdoğan vatandaşlara ayrıca maske dağıttı.

KAYSERİ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, balık tezgahlarında yaptığı denetimlerde, kaçak olarak avlanan 1 kasa turna balığına el koyarken, işletme sahibine de 5 bin 455 TL para cezası kesti.

Kocasinan’da okullar dezenfekte edildi

Kocasinan’da okullar dezenfekte edildi

KOCASİNAN Belediyesi, yüz yüze eğitime başlayan 8 ve 12’nci sınıf öğrencilerinin hijyenik ortamda eğitim görebilmeleri için okullarda temizlik ve dezenfekte çalışması yaptı.