Kategori : Kayseri

Şehit Astsubay Mutlu'yu 10 bin kişi uğurladı

Şehit Astsubay Mutlu'yu 10 bin kişi uğurladı

Tunceli’deki Eren Kış-6 Mercan Dağları operasyonunda şehit düşen Astsubay Üstçavuş Celil Mutlu(32), memleketi Mersin’in Erdemli ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı törende İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aileye, ”9 teröristi oraya gömdük, Allah bizi ona mahcup etmesin” dedi.

KARADUT BESTE YARIŞMASINDA ÖDÜL GECESİ

KARADUT BESTE YARIŞMASINDA ÖDÜL GECESİ

Talas Belediyesi tarafından düzenlenen Karadut Beste Yarışması ödül töreni ve konser için hazırlıklar tamamlandı. Yarın akşam (5 Aralık Pazar) düzenlenecek olan programın yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

BAŞKAN KALIN, TÜRK KADINININ SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ 87. YILINI KUTLADI

BAŞKAN KALIN, TÜRK KADINININ SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ 87. YILINI KUTLADI

Milliyetçi Hareket Partisi Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP)’den Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Serap Şule Kalın, Türkiye’de kadına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 87.yılında bir mesaj yayımladı. Başkan Kalın, 5 Aralık tarihinin Türk kadının övünç ve kıvanç kaynağı olduğunu söyledi.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR,  ENGELLİLERİN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, ENGELLİLERİN GÖNÜLLERİNE DOKUNDU

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacı Mustafa Postaağası Özel Eğitim Meslek Okulu’nun 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla düzenlediği programa katıldı. Engelli çocukların gösterilerine eşlik edip, onlarla gönül köprüsü kuran Başkan Çolakbayrakdar, her zaman onlara destek olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Ayrıca okulun 11/B Sınıf öğrencisi Caner Salkım ise Başkan Çolakbayrakdar’dan okul bahçesinin yenilenmesini istedi. Başkan Çolakbayrakdar da okulun bahçesinin hızlı bir şekilde yenileyeceği sözünü verdi.

"BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN YANINIZDAYIZ"

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebeti ile özel rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etti.Rehabilitasyon merkezinde tedavi gören engelli öğrencilerle bir araya gelen Başkan Esat Öztürk, çocuklarla tek tek ilgilenerek, durumları hakkında bilgiler aldı.Engelliler günü ile ilgili basına açıklamalarda bulundu.