Kategori : Kayseri

BÜYÜKŞEHİR’DEN 15 TEMMUZ “TÜRKİYE GEÇİLMEZ” SERGİSİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN 15 TEMMUZ “TÜRKİYE GEÇİLMEZ” SERGİSİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş.’nin (KAYMEK)’in düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında ‘15 Temmuz Türkiye Geçilmez Sanat Sergisi’ne katıldı. Büyükkılıç, “Şehitlerimiz, kahramanlarımız, Ömer’leri, Kübra’ları, Cennet Yiğit’leri unutmayacağız. Vatan için serden geçenlere, annesinden, babasından, evladından, yârinden geçenlere selam olsun. Vatan sağ olsun” diye konuştu.

BÜYÜKKILIÇ: “VATAN BÖLÜNMEZ, TÜRKİYE GEÇİLMEZ”

BÜYÜKKILIÇ: “VATAN BÖLÜNMEZ, TÜRKİYE GEÇİLMEZ”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi tarafından düzenlenen ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Töreni’ etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Tüm dünya 15 Temmuz’da Türk milletinin vatan ve millet aşkının ne kadar güçlü olduğunu hep beraber gördü. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. Vatan bölünmez, Türkiye geçilmez” dedi.

"Darbe girişimleri tarihe karıştı"

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Metin Kösedağ, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamasında, "15 Temmuz hain darbe girişimine karşı Türk milletinin gösterdiği irade, darbe girişimlerinin tarihe karıştığını göstermiştir." dedi.

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, KURBAN KESİM YERİNDE

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, KURBAN KESİM YERİNDE

Kocasinan Belediyesi, vatandaşların daha sağlıklı ve daha huzurlu bir ortamda kurban ibadetlerini yerine getirebilmeleri için her alanda çalışmalarını tamamladı. Büyük bir titizlikle çalışmaları yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, pandemi nedeni ile tüm önlemleri en ince ayrıntısına kadar en üst seviyede aldıklarını söyledi.

Kayseri'de şehitler törenle anıldı

Kayseri'de şehitler törenle anıldı

15 TEMMUZ Demokrasi ve Milli Birlik günü nedeniyle şehitlikte anma töreni yapıldı. Kent protokolü, şehit mezarlarına karanfil bıraktı.

DEVA PARTİSİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI TUNA TÜRKYAR’IN  15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

DEVA PARTİSİ MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI TUNA TÜRKYAR’IN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI

15 Temmuz 2016 yılında, tamda 21. yüzyılın Türkiye’sinde darbeler dönemi artık kapanmıştır denilirken, FETÖ terör örgütü tarafından anayasal düzeni ortadan kaldırmaya yönelik başlatılan darbe girişimi; ülkemizin demokrasisine sahip çıkan duyarlı kahraman Türk halkı tarafından canı pahasına engellenerek, bölücü hainlerin girişimi başarısızlığa uğratıldı.