Kategori : Kayseri

MobilyaKent’e Yeni Yol Açılıyor

MobilyaKent’e Yeni Yol Açılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından, Erkilet Bulvarı’ndan S.S Erciyes Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi (MOBİLYAKENT) içinden geçerek Bekir Yıldız Bulvarına bağlanacak yolun çalışması hızla devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR’DEN “HAYATİ İNANÇ” SÖYLEŞİSİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN “HAYATİ İNANÇ” SÖYLEŞİSİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Hayata Şiirden Bakmak' adlı söyleşiye katılan Türkiye’nin sevilen yazarı Hayati İnanç, Kayseri’nin büyük bir şehir olduğunu, sadece ticaretle değil, ilim şehir olarak da bilindiğini söyledi. Kentteki kültür ve sanat faaliyetlerini lokomotifi olan Büyükşehir Belediyesi’nin Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen ve ilginin yoğun olduğu söyleşiye Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Salih Özgöncü ve davetliler katıldı.

ALO 153, BİR AYDA 95 BİN ÇAĞRIYA CEVAP VERDİ

ALO 153, BİR AYDA 95 BİN ÇAĞRIYA CEVAP VERDİ

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Alo 153 İletişim Merkezi, temmuz ayı boyunca toplam 95 bin çağrıya cevap vererek, vatandaşların istek, talep ve şikâyetlerine çözüm üretti.

KOCASİNAN BELEDİYESİ, BAŞARILI VE YETENEKLİ NESİLLER YETİŞTİRİYOR

KOCASİNAN BELEDİYESİ, BAŞARILI VE YETENEKLİ NESİLLER YETİŞTİRİYOR

Kocasinan Belediyesi’nin eğitimden spora, kültürden sanata açmış olduğu yaz kursları yoğun ilgi görüyor. Yaz kurslarıyla başarılı ve yetenekli nesillerin yetişmesine katkı sağladıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda göğsümüzü kabartan milli sporcularımız gibi kurslara katılan çocukların da geleceğin başarılı sporcuları olacağını söyledi.

“ANTİKA PAZARI GEÇMİŞİN RUHUNU YANSITIYOR”

“ANTİKA PAZARI GEÇMİŞİN RUHUNU YANSITIYOR”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından hayata geçirilen Antika Pazarı, her ay olduğu gibi bu ay da yine vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. “Harman Meydanı’nda Tarihe Yolculuk” sloganıyla başlatılan ve her ayın 2. Pazar Günü Harman Mahallesi Meydanı’nda kurulan Antika Pazarı, antika meraklılarını ağırlamaya devam ediyor. Birbirinden değerli ürünlerin bulunduğu pazar, antikaseverlerden yine tam not aldı.

“MENEKŞE SİTESİ'NİN PRESTİJ ESER  OLMASINI İSTİYORUZ”

“MENEKŞE SİTESİ'NİN PRESTİJ ESER OLMASINI İSTİYORUZ”

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, “Talas Belediyesi olarak Menekşe Sitesi’nin ilçemizin prestij eseri olmasını istiyoruz.” dedi.Başkan Yalçın, Mevlana Mahallesi’nde oturulabilir ömrünü tamamlayan ve tehlike arz eden Menekşe Sitesi’nin kentsel dönüşüm projesiyle ilgili olarak site sakinleriyle bir araya geldi.

MELİKGAZİ’DE YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

MELİKGAZİ’DE YOL YENİLEME ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

İlçede yol yapım ve yenileme çalışmalarını birçok noktada devam ettiren Melikgazi Belediyesi, Köşk Mahallesi Kışla Caddesinde yol yenileme çalışmalarına başladı. Melikgazi Belediyesi’nin kısa sürede hızlı ve etkin çalışmalarıyla konforlu ve güvenli yollar yaptığını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi’mizde daha geniş ve güvenli bir ulaşım ağı sistemi için gereken çalışmaları hızlı bir şekilde yürütüyoruz dedi.