Kategori : Kayseri

KOCASİNAN, KANALLARI DÜZENLİ OLARAK TEMİZLİYOR

KOCASİNAN, KANALLARI DÜZENLİ OLARAK TEMİZLİYOR

Kocasinan Belediyesi, ilçe genelindeki tüm kanalları kapsamlı bir şekilde hem temizliyor hem de ilaçlama çalışmaları gerçekleştiriyor. Daha temiz çevre ve daha güzel bir Kocasinan için belediyenin tüm imkanlarının seferber edildiğini belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, daha sağlıklı bir toplum için gösterdikleri titizliği ve gayreti daha da artırarak sürdüreceklerini söyledi.

SAHNE MAHARETLİ ELLER’İN

SAHNE MAHARETLİ ELLER’İN

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından hayata geçirilen Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Her ayın 1. ve 3. Pazarı gerçekleşen organizasyon, 15 Ağustos Pazar Günü yine hem yeni tanışıklıklara hem de keyifli alışverişlere sahne olacak.

BÖLGENİN EN GÜÇLÜ SU LABORATUVARLARI KASKİ’DE

BÖLGENİN EN GÜÇLÜ SU LABORATUVARLARI KASKİ’DE

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü Laboratuvarları, analiz ve ölçümlerde, akredite parametre ve metot sayısını 197’ye çıkardı. KASKİ Su Analizleri Laboratuvarları, bu başarısıyla Türk Akreditasyon Kurumu’ndan (TÜRKAK) yine tam not alarak bölgede lider konuma ulaştı.

Çocuğuna sigara içirip ölmesi için ilaç veren anne tahliye edildi

Çocuğuna sigara içirip ölmesi için ilaç veren anne tahliye edildi

KAYSERİ’de, 3 yaşındaki oğlu Y.T.'ye sigara içirip ölmesi için ilaç verdiği iddiasıyla tutuklanan Öznur Ö., avukatı aracılığıyla mahkemeye yaptığı itiraz sonrası tahliye edildi. Öznur Ö.’nün oğluna sigara içirip, ilaç verdiği görüntüleri kayda aldığı ortaya çıkmıştı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VE ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN AKAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VE ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN AKAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yanındaki heyetlele birlikte Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Akay başkanlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

KOCASİNAN, YİNE TEKNOFEST’E DAMGASINI VURACAK

KOCASİNAN, YİNE TEKNOFEST’E DAMGASINI VURACAK

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Kocasinan Akademi General Emir Havacılık ve Uzay Bilimleri Teknoloji Merkezi’ni ziyaret edip, TEKNOFEST’E hazırlanan gençlerle bir araya geldi. Gençlerin yapmış olduğu roketin gövde kalıbına destek olan Başkan Çolakbayrakdar, Büyük ve Güçlü Türkiye için gençlerin büyük ümit vadettiğini belirterek, teknoloji noktasında ne kadar teknolojiyi üreten, ondan istifade eden yerli ve milli ürünler yapılırsa o kadar başarıya imza atılacağını söyledi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, VATANDAŞLARA AŞURE DAĞITTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hicri Yılbaşı’na girilmesi ile beraber Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında vatandaşlara aşure dağıttı. Başkan Büyükkılıç, Muharrem ayı ile ilgili yaptığı konuşmada birlik, beraberlik ve dayanışma mesajı verdi.

TALAS’IN KALİTE STANDARDI HEP ÜST SEVİYEDE

TALAS’IN KALİTE STANDARDI HEP ÜST SEVİYEDE

Talas Belediyesi’nin vatandaşlara sunduğu hizmetin kalitesini artırmak amacıyla her yıl Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kayseri Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistem Standardı dış tetkiki başladı. Tetkik öncesi Meclis Salonu’nda birim müdürlerine yönelik bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Talas Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Güngör, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da TSE tarafından yapılan tetkike bu toplantıyla başlamış olacağız. Bölge müdürlüğü yetkililerimizin yaptığı çalışmayla iş akışımızı, standartla alakalı yürüttüğümüz görevleri özümsedik. Belediyecilik hizmetlerini hızlı yürüttüğümüz sırada ara ara atladığımız noktalar olabiliyor. Bunları bize tekrar hatırlatmak ve belediyemizin bu standartta daha ileri noktalara ulaşmasını sağlamak amacıyla bu işlem yapılıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bu denetimden çok memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.