MELİKGAZİ'NİN ARICILIK KURSUNA YOĞUN İLGİ
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, arı yetiştiren ve yetiştirmek isteyen vatandaşlara yönelik Arıcılık Kursu'nun başladığını söyledi.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, arı yetiştiren ve yetiştirmek isteyen vatandaşlara yönelik Arıcılık Kursu'nun başladığını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini yürüten Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. (KAYMEK) ile Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) arasında, birlik üyelerine yönelik İngilizce ve e-ticareti de kapsayan kurslar ve seminerler verilmesi amacıyla eğitim alanında işbirliği protokolü imzalandı.
Talas Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen, kültür, sanat ve müzik şölenine sahne olan Talas Festivali sanatçılardan ve vatandaşlardan tam not aldı. Festivale konuşmacı olarak katılan tarihçi araştırmacı yazar Prof. Dr. Tufan Gündüz, Talas’tan ve Kayseri’den övgüyle bahsederken festivalle ilgili, “Takdirle karşılanacak güzel bir festival” dedi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Mustafa Şimşek Bulvarı’nı Nalçik Bulvarı’na bağlayacak olan yolun yapım çalışmalarını yerinde denetledi. Başkan Büyükkılıç, bu projenin Sivas Caddesi’ne alternatif olacağını ve trafiği çok rahatlatacak şekilde stratejik öneme sahip olduğunu söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi UKOME Kurulu, merkez ilçeler dışında görevlendirilmiş olan ücretli öğretmenler için seyahat kartı verilmesine karar verdi. Ücretli öğretmenler, 30 gün boyunca 140 binişlik ücreti 100 TL olarak belirlenen kartı kullanacak.
Milli ve yerli tohum hamlesi ile tarıma sağladığı destekle büyük takdir toplayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, tarımda yapılan projeler ve farklı üretim metotlarıyla kırsal kalkınma modeline öncülük ettiklerini söyledi.
Kayseri Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile masal diyarı Soğanlı Vadisi, Off-Road yarışlarının ardından büyük bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak.
Mülkiyeti Talas Belediyesi’ne ait 1 parça taşınmaz ihale yoluyla satışa çıkarıldı. Satıştan elde edilecek gelir, Talas Belediyesi’nin gerçekleştireceği önemli hizmet ve yatırımlarda kaynak olarak kullanılacak.
Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KESOB) Yönetim Kurulu üyelerine Gosa Danışmanlık’tan Gonca Ertuğrul tarafından Avrupa Birliği (AB) proje önerileri anlatıldı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından Sarız İlçesi’ne bağlı Kıskaçlı Mahallesi’nde kanalizasyon kolektör hattı imalatı gerçekleştiriliyor.
Kayseri’de polis ekiplerince yapılan operasyonlarda bir haftada ‘uyuşturucu ticareti yaptıkları’ iddiasıyla 33 şüpheli gözaltına alındı.
Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) Dünya Gazetesi ve Yapı Kredi iş birliği ile hayata geçirdiği, Anadolu’daki şirketlere kurumsal yönetimin öneminin anlatıldığı “Anadolu Panelleri” serisinin bir yenisi Kayseri Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde yapıldı.
Kansere Karşı Birlikte (KANKA) Derneğinin hazırladığı kermes bugün açıldı. KANKA kermesi 3 gün boyunca sürecek.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından SMA’lı çocuklar için 25 Ekim’de düzenlenen yardım gecesinde tedavi için gerekli olan miktar toplanamadı. Bunun üzerine Gazeteciler Cemiyeti ‘SMA’lı çocuklar için 5 bin kişi 5 bin lira’ adı altında yeni bir kampanya başlatacaklarını duyurdu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe belediyelerin e-devletteki hizmet sayısını artırmak ve kamu kurumunun daha nitelikli kullanması amacıyla belediye personeline “e-Devlet Kapısı” sunumu gerçekleştirildi.