Kayseri- Malatya yolunda beton mikseri ile araç çarpıştı

Kayseri- Malatya yolunda beton mikseri ile araç çarpıştı

Kayseri-Malatya yolunda meydana gelen trafik kazasında beton mikseri ile otomobil çarpıştı. Jandarma ekipleri ise kazayla ilgili inceleme başlattı.

[16:12, 28.06.2024] +90 546 952 10 40: Kayseri-Malatya yolunda meydana gelen kazada beton mikseri ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçta maddi hasar oluştu. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirirken, Jandarma ekipleri ise kazayla ilgili inceleme başlattı.
[16:20, 28.06.2024] +90 546 952 10 40: Zincirleme kazada otomobil ile kamyon çarpıştı
 
KAYSERİ (1HA)— Kayseri’de Bünyan ilçesi Büyüktuzhisar yolu mevkiinde zincirleme kaza meydana geldi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirirken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
 
Kayseri’de Bünyan ilçesi Büyüktuzhisar yolu mevkiinde seyir halindeki bir aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Otomobil ve kamyonun karıştığı kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirirken polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Google+ WhatsApp