Karla Mücadelede Etkin Çalışma Yürütüyor

Ağır kış şartları ve yoğun kar yağışına karşı tedbirlerini alan Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz gün başlayan etkili kar yağışı ile ilçede araç ve yaya ulaşımının aksamaması, günlük yaşamın kesintiye uğramaması için çalışan Fen İşleri Müdürlüğü karla mücadele ekipleri, başta ana arterler olmak üzere kar küreme ve tuzlama çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Kar yağışının görüldüğü ilk andan itibaren çalışmalara başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerektiğinde, 24 saat kesintisiz hizmet verdiğini vurgulayan Hacılar Belediye Başkan Vekili Bilal Özdoğan, "Hacılarımızda ilçe merkezine 10 santimetre, bağlarımıza da yaklaşık 15 santimetre kar yağdı. Hacılar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz karın başladığı ilk andan itibaren 10 iş makinesi ve 25 personelle çalışmalarına devam ediyorlar. Ana arterlerimizin tamamı açık durumda. Bağlar bölgesinde de ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Ana güzergahta bize destek veren Büyükşehir Belediye personeline de teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar, belediye olarak her türlü önlemimizi aldık, ilçemizdeki her noktada çalışmamızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız gerektiği takdirde 442 37 77 no’lu numaradan arkadaşlarımıza ulaşabilirler. Personelimizin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp