HACILAR BELEDİYE MECLİSİ OLARAK BARIŞ PINARI HAREKÂTINI DESTEKLİYORUZ”

HACILAR BELEDİYE MECLİSİ OLARAK BARIŞ PINARI HAREKÂTINI DESTEKLİYORUZ”

Hacılar Belediye Meclisi, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Fırat'ın doğusunun teröristlerden arındırılmasına yönelik başlatılan 'Barış Pınarı Harekâtı’na tam destek verdi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan başkanlığında belediye meclis salonunda olağanüstü toplanan ve Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Övüç, MHP İlçe Başkanı Mustafa Ildız’ın da hazır bulunduğu Hacılar Belediye Meclisi, Fırat’ın doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamak üzere başlatılan ‘Barış Pınarı Harekâtına’ tam destek verdi.

Meclis üyelerinin oy birliğiyle hazırlanan destek bildirisi meclis kâtibi Yasin Mutlu tarafından okundu. Bildiride şu sözlerde yer verildi;

“Ülkemiz, Fırat’ın doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamak üzere Barış Pınarı Harekâtını başlatmıştır. Öncelikle bilinmelidir ki bu harekât Türkiye için bir tercih değil, zorunluluktur. Çünkü sınırımızın hemen yanı başında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun ülkemiz için oluşturduğu tehdit ortadır. Bir terör koridoru oluşturma hesaplarını bozan ve bekamızı güvence altına alan Barış Pınarı Harekâtı, aynı zamanda tüm bölgeye huzur ve güvenlik vadetmektedir.

Google+ WhatsApp