Fatih Terim Yarın Adana´da

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çukurova Genç İşadamları Derneği´nin (Çukurova GİAD) konuğu olarak yarın memleketi Adana´ya gelecek. Terim, "Gelişim Atölyesi" kapsamında yarın "Liderlik ve Başar

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çukurova Genç İşadamları Derneği´nin (Çukurova GİAD) konuğu olarak yarın memleketi Adana´ya gelecek. Terim, "Gelişim Atölyesi" kapsamında yarın "Liderlik ve Başarı" konulu bir konuşma yapacak.
Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, kariyerinde büyük başarılar elde etmiş lider olarak davet ettikleri Fatih Terim´in Hiltonsa Oteli´nde saat 18.00´de "Liderlik ve Başarı" konulu konuşma yapacağını söyledi.
Adana sevdalılarının kurduğu, kalbi Adana için atan üyeleri bulunan derneklerinde Adana için projeler yapmayı sürdüreceklerini söyleyen Sakarya, "Fatih Terim hocamız futboluyla tanınmış olmakla birlikte, büyük başarılara imza atmış bir kişi. Kendisi futbol adamı olarak değil, liderlik yönüyle konuğumuz olacak. Liderliği Fatih Terim hocamızdan dinleyeceğiz" dedi.
(ADN-Y)

19.10.2014 13:25:21 TSI

Google+ WhatsApp